Ένα μήνα έξω ο Μήτσης και... βλέπουμε!

17/02/2011 - 20:16

Ο τραυματισμοί και μάλιστα απανωτοί, χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΛΚ, με τελευταίο κρούσμα αυτό του Χρήστου Μήτση, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον για ένα μήνα.

Η σημερινή ακτινογραφία έδειξε τη ζημιά κι αυτό που φοβόντουσαν στην Καλλονή, επαληθέυτηκε. Στο δεξί πόδι του Μήτση τοποθετήθηκε μπότα ακινητοποίησης και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, με νέες ακτινολογικές εξετάσεις, σε 20 μέρες. Το μόνο σίγουρο, ότι ο Σωτήρης Αντωνίου δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα επόμενα τέσσερα κρίσιμα ματς πρωταθλήματος, με τους πλέον απαισιόδοξους να κάνουν λόγο για μεγαλύτερη αποχή από τα γήπεδα.

Στην ΑΕΛΚ, είχαν δηλώσει το ματς κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης για να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών οι Κριπιντήρης και Πετρουζέλλης, όμως αν ήξεραν ότι ο Καρτάλης θα έπαιρνε κόκκινη στις Σέρρες και ότι θα ακολουθούσε αυτό το... τσουνάμι τραυματισμών, σίγουρα θα άλλαζαν την απόφασή τους. Ο προπονητής της ομάδας του Λκεναοπεδίου δεν μπορεί να υπολγίζει αρκετούς παίκτες για το κυριακάτικο ματς, αφού πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι Μάππας, Σαμπάνης.

Αισιοδοξία επικρατεί για την πορεία αποκατάστασης του Τζίμη Βλαστέλλη, με τους πόνους στη φτέρνα να υποχωρούν και τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Βελτίωση παρατηρείται και στις περιπτώσεις των Πάρη Μπακάλη (διάταση στον τετρακέφαλο) και Γιώργο Αγιακάτσικα (θλάση), όμως εκείνοι πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey