Πολλές απουσίες, μέγα πάθος!

18/02/2011 - 16:39

Καταντάει κουραστικό να γράφεται κάθε παραμονή ενός αγώνα πως η ΑΕΛΚ πάει… για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς… Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα για την ομάδα του Αντωνίου που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να επιτύχει το θαύμα της ανόδου.

Κόντρα στην Α.Ε Ποντίων, σε ένα ματς που κρύβει παγίδες και ο συντελεστής δυσκολίας του ανεβαίνει λόγω των πάρα πολλών απουσιών, η ΑΕΛΚ με το Λουτσιάνο να κάνει ντεμπούτο στο κατάμεστο «Κεντέρης», καλείται να καταθέσει ψυχή και να πάρει μία νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή!

Επτά απόντες!
Τα νέα από το ιατρικό και τον πειθαρχικό δελτίο της ομάδας, είναι πολύ άσχημα μια και ούτε λίγο ούτε πολύ η ΑΕΛΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών επτά πολύ σημαντικών της ποδοσφαιριστών! Τα κακά μαντάτα ξεκινούν από τον τραυματισμό του Μήτση, με τις ακτινολογικές εξετάσεις να δείχνουν κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού! Αν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, θεωρείται απίθανο ο Μήτσης  να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, σε λιγότερο από ένα μήνα, «πονοκεφαλιάζοντας» φυσικά το Σωτήρη Αντωνίου… Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αγιακάτσικας (θλάση), ενώ ενοχλήσεις νιώθει και ο Μπακάλης! Σα να μην φτάνουν όλα αυτά, ο Σεμπέκος που λείπει τις τελευταίες ημέρες από την Καλλονή λόγω ενός οικογενειακού του προβλήματος, δεν υπολογίζεται την ίδια στιγμή που τιμωρημένοι με κάρτες είναι ο Καρτάλης για την αποβολή του στις Σέρρες και οι Κριπιντήρης-Πετρουζέλλης που εκτίουν μία αγωνιστική, συμπληρώνοντας κίτρινες κάρτες!

Παρ΄ όλα αυτά στην ΑΕΛΚ έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα την αναγκαιότητα η ομάδα να πάρει τους βαθμούς, παρά τις δυσκολίες και τις τελευταίες ημέρες επιχειρούνται ενέσεις ηθικού. Ο Αντωνίου πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και ψάχνει τρόπους να καλύψει την «τρύπα» στα χαφ.

Όμως υπολογίζει πολύ στον παράγοντα «κόσμος», που μετά από ένα μήνα και βάλε, επιστρέφει στο «Κ. Κεντέρης» για να υποστηρίξει μαζικά την προσπάθεια της Καλλονής! Στην αναμέτρηση παρών δηλώνει και ο Βλαστέλλης, που ένιωθε καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ενοχλήσεις στη φτέρνα, αλλά θα κάνει προσπάθεια να παίξει κανονικά κόντρα στην Α.Ε Ποντίων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και διαιτητής της συνάντησης θα είναι Μηλιάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Σπυριδωνάκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey