Γκρεμίστηκε από την κορυφή

20/02/2011 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2011 - 19:10

 

Προβλημάτισε η ΑΕΛΚ για μία ακόμη αγωνιστική με την απόδοσή της αλλά αυτή τη φορά η ισοπαλία που παραχώρησε με την Α.Ε Ποντίων της κόστισε την κορυφή, από την οποία γκρεμίστηκε και σκαρφάλωσε η Επανομή. Οι πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, λόγω και των πολλών βασικών της απουσιών, αποσυντόνισαν την ομάδα του Αντωνίου, που με μία πιο ψύχραιμη ματιά του αγώνα, δεν άξιζε κάτι καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα.

Βέβαια για το τελικό 0-0 δεν ευθύνεται μόνο η μέτρια ΑΕΛΚ. Η ομάδας της Κατερίνης έδειξε με την εμφάνισή της πως είναι πλασματκή η θέση της στη βαθμολογία και έχασε προς το τέλος του αγώνα δυο κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, όπως είχε κάνει και πριν λίγο καιρό στην έδρα του Φωκικού.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Αντωνίου προσπάθησε να βρει αντίδοτο στις απουσίες των Κριπιντήτη και Πετρουζέλλη στα χαφ, ρίχνοντας τον Καλογερόπουλο στη μάχη και δίπλα του το Λώττα που έμοιαζε ωστόσο έξω από τα νερά του στη θέση που χρησιμοποιήθηκε. Πέραν κάποιων καλών διαστημάτων στο πρώτο μέρος, η ΑΕΛΚ δεν κυκλοφόρησε όσο καλά θα ήθελε τη μπάλα, ενώ όσες φορές το κατάφερε βγαίνοντας με αξιώσεις από τα άκρα, ο βοηθός με σηκωμένη σημαία σταμάτησε τις επιθετικές προσπάθειες.

Στην επανάληψη ο Αντωνίου προσπάθησε να αλλάξει πράγματα που δεν του βγήκαν, αφού ήταν φανερό πως ο Καλογερόπουλος δεν ήταν σε καλή μέρα, αντικατέστησε το Λώττα που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει παίζοντας πιο ψηλά και έριξε στη μάχη το Βλαστέλλη και το Θυμιόπουλο. Παρά την κυριαρχία της ΑΕΛΚ στην επανάληψη, η μεγάλη φάση δε δημιουργούνταν αφού τόσο ο Τριανταφύλλου όσο και ο Λουτσιάνο που δεν τροφοδοτήθηκε και δεν τροφοδότησε όσο θα ήθελε, δεν μπορούσαν να προκαλέσουν ρήγματα στην καλά στημένη άμυνα των Ποντίων. Με το Χατζηκυριάκο και το Χρόνη να ξεχωρίζουν σε εκείνο το διάστημα η ΑΕΛΚ τα έβαλε με την τύχη της στο 69' όταν η κεφαλιά του Χατζηκυριάκου σε σέντρα του Θυμιόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο (70'-80') στο οποίο οι Πόντιοι βγήκαν καλά στην κόντρα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ, αλλά ο Καλαϊτζίδης σταμάτησε τόσο τον Τροϊρη όσο και τον Μουρατίδη (εξ επαφής!) στην προσπάθειά του να ανοίξει το σκορ.

Στο 79' ο Λουτσιάνο έπιασε μια δύσκολη κεφαλιά, την οποία όμως μπλόκαρε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 92' όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, αφού ο Λουτσιάνο ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα φάουλ από καλή θέση. Όμως το σουτ του Βραζιλιάνου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λαζαρίδης.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ: Καλαϊτζίδης, Αποστολίδης, Βαλιός, Χατζηκυριάκος, Χρόνης, Μπακάλης, Λώττας (46' Βλαστέλλης), Λουτσιάνο, Μακρίδης (65' Σαμπάνης), Τριανταφύλλου, Καλογερόπουλος (47' Θυμιόπουλος)

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρίδης, Βεϊδαμνίδης, Νάιδος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Παπαδόπουλος (70' Γάλας), Τροϊρης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης (70' Κυρτέγος), Κομβολίδης (46' Βελώνης)

 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey