Για απαντήσεις στη Σκύδρα!

25/02/2011 - 17:28

Ο κακός της δαίμονας, ο Αετός Σκύδρας ο οποίος όμως δεν έχει πια το Μπίλη στον πάγκο της, εμφανίζεται ξανά μπροστά στο δρόμο της ΑΕΛΚ.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τους Πόντιους, σε συνδυασμό με τις άστοχες τουλάχιστον για τη χρονική στιγμή που επέλεξε να τις κάνει του «Κόπερφιλντ» για την… «αντικερκίδα» κάποιων ολίγων, διαμορφώνει ένα περίεργο κλίμα ξανά στην ομάδα, που μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει και ευεργετικά ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας μάχης στη Σκύδρα.

Ο Αντωνίου δε θα έχει για μία ακόμη φορά τους δυο βασικούς του αμυντικούς χαφ Κριπιντήρη και Πετρουζέλλη στη διάθεσή του, που εκτίουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Μήτσης και Αγιακάτσικας, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με το Λουτσιάνο που αποκόμισε ένα χτύπημα στο γόνατο κατά την τελευταία προπόνηση. Ωστόσο αναμενόταν να συμπεριληφθεί στην αποστολή, με τη συμμετοχή του στο ματς να «παίζει» μέχρι την τελευταία στιγμή. Αντίθετα επιστρέφει ο Καρτάλης μετά την τιμωρία του, που τελικά ήταν μίας αγωνιστικής και όχι δύο όπως πολλοί εκτιμούσαν και αναμένεται να πάρει θέση στην 11άδα.

Ο Αετός Σκύδρας είναι η ομάδα που απέκλεισε στον Ταρλά το καλοκαίρι την ΑΕΛΚ από το Κύπελλο και απέσπασε ισοπαλία στον πρώτο γύρο μέσα στην Καλλονή. Η ΑΕΛΚ θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή και να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με το Φωκικό στη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Καραλιόλιος με βοηθούς τους Ρίγγο και Σταγγόλη από το σύνδεσμο Γρεβενών. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey