Ώρα για απαντήσεις!

04/03/2011 - 16:03 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 20:02

Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε… Φωκικός και ΑΕΛΚ παίζουν, κατά πολλούς, ένα σημαντικό τους χαρτί στην παρτίδα του πρωταθλήματος και -κακά τα ψέματα- ειδικά  για την Καλλονή, η νίκη ή καλύτερα η αποφυγή της ήττας, είναι μονόδρομος.

Η παρουσία του Μιχάλη Κασάπη στον πάγκο του Φωκικού, δημιουργεί πολλούς συνειρμούς και  το ματς παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον σε όλη την κατηγορία, δεδομένου πως ο Βοιωτός τεχνικός αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, απέναντι σε πολλούς ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση στο πρόσφατο παρελθόν.

Ωστόσο, για την ΑΕΛΚ όλα αυτά λίγη σημασία θα πρέπει να έχουν, αφού από το συγκεκριμένο  παιχνίδι καλείται να πάρει βαθμούς και να συνεχίσει τη μάχη για την κατάκτηση τοης ανόδου. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί παραμονές του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα εχθρικό για την ΑΕΛΚ, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί και καλό, με τους παίκτες να δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση και κατακτώντας τη νίκη!

Επιστρέφουν «Κρίπι» και Πετρουζέλλης

Ο Σωτήρης Αντωνίου ζήτησε πάθος και δύναμη από τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις και περιμένει από εκείνους να δώσουν τη μεγάλη μάχη που τους περιμένει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο Κώστας Χατζηκυριάκος, ενώ απών θα είναι ο Βαλιός, που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αντίθετα, επανέρχονται από τιμωρία οι δύο βασικοί αμυντικοί χαφ Πετρουζέλλης και Κριπιντήρης, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα. Ωστόσο η 11άδα που θα παρατάξει ο Σωτήρης Αντωνίου την Κυριακή αποτελεί γρίφο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey