Προπόνηση στο Πλωμάρι, ματς στο "Κ.Κεντέρης"

09/03/2011 - 14:09

Εδώ κι εκεί συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛΚ για το Σαββατιάτικο ματς με το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, στα πλαίσια της 26ης Αγωνιστικής του βορείου ομίλου στη Football League 2.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών δεν έχουν επιτρέψει τη συνέχιση της συντήρησης του χλοοτάπητα στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", με αποτέλεσμα οι Καλλονιάτες, μη θέλοντας να επιβαρύνουν περισσότερο τον αγωνιστικό του χώρο, εν όψει και της κρίσιμης αναμέτρησης σε τρεις μέρες, να προπονούνται σε άλλα γήπεδα.

Χθες, η ΑΕΛΚ πραγματοποίησε την προπόνησή της στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, όμως λόγω του συνθετικού τάπητα, δεν προτιμήθηκε από τον Σωτήρη Αντωνίου και για σήμερα. Η ομάδα της Καλλονής αναγκάστηκε να μεταβεί στο Πλωμάρι και στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο, που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, θυμίζοντας  περισσότερο τις συνθήκες αγώνα στο γήπεδο του Λεκανοπεδίου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, για όσους διασπείρουν -από άγνοια- πληροφορίες σχετικά με πιθανή αλλαγή έδρας του σαββατιάτικου αγώνα της ΑΕΛΚ, αντί του "Κώστας Κεντέρης" στο Γήπεδο Πλωμαρίου, ότι το "Μιχαλέλειο" δε διαθέτει φέτος άδεια διεξαγωγής αγώνων για πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών, αφού δεν έγιναν το καλοκαίρι οι απαραίτητες διαδικασίες από τη Δημοτική Αρχή.

Σε περίπτωση δε, που -εκ των υστέρων- ζητηθεί η διεξαγωγή του απαιτούμενου ελέγχου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τότε μια πιθανή έγκριση θα οδηγήσει σε έκδοση της άδειας στις αρχές του Απριλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey