Σάββατο, για... θάνατο!

13/03/2011 - 08:00

Η φετινή περίοδος στη Football League 2, με την παρουσία της ΑΕΛΚ στην κατηγορία, πρόσθεσε στη ζωή μας μια ακόμα ημέρα διεξαγωγής αγώνων, πέρα από την παραδοσιακή Κυριακή και την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια Τετάρτη.

Το Σάββατο, κατά το οποίο συνήθως για συγκοινωνιακούς λόγους, η ομάδα της Καλλονής φιλοξένησε αλλά και φιλοξενήθηκε, στα πλαίσια του αγωνιστικού μαραθωνίου στο βόρειο όμιλο. Κοινός παρονομαστής αυτών των αγώνων; Το γεγονός, πως και στα πέντε φετινά ματς που διεξήχθησαν τη συγκεκριμένη ημέρα, η ΑΕΛΚ παραχώρησε ισάριθμες ισοπαλίες...

Η παράδοση των ισοπαλιών ξεκίνησε να γράφεται  τέλος Σεπτέμβρη, εντός έδρας, στο ματς με τον Τύρναβο (0-0) και συνεχίστηκε λίγες ημέρες αργότερα, μέσα στον Οκτώβρη, στην Κατερίνη κόντρα στους Πόντιους (0-0), ενώ ακολούθησε την αμέσως επόμενη αγωνιστική, το ματς στο "Κεντέρης" απέναντι στον Αετό Σκύδρας (1-1).

Η συνήθεια αυτή έγινε... λατρεία για την ΑΕΛΚ! Τί κι αν άλλαξε ο χρόνος; Η ομάδα της Καλλονής φρόντισε και μέσα στο 2011 να τηρήσει με... ευλάβεια την παράδοση των ισοπαλίων, που η ίδια δημιούργησε, αγωνιζόμενη ημέρα Σάββατο. Τέλος Γενάρη, θύτης ήταν ξανά ο Τύρναβος (1-1), αυτή τη φορά εκτός έδρας και χθες, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (1-1).

Οι... προληπτικοί προσθέστε σε όλα αυτά και το γεγονός, ότι Σάββατο διεξήχθη το ματς Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Αετό Σκύδρας (0-1), με την ΑΕΛΚ να γνωρίζει ήττα-αποκλεισμό, στην πρώτη της παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey