Ο... Παπαδόπουλος στηρίζει Αντωνίου

14/03/2011 - 17:04

Από την 19η αγωνιστική και τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου έχει να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας η Καλλονή με αποτέλεσμα να έχει μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και τα σενάρια περί... αντικατάστασης μελών του τεχνικού τιμ να αρχίσουν να κυκλοφορούν.

Συγκεκριμένα πληροφορίες ανέφεραν ότι τόσο ο προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Τις παραπάνω πληροφορίες φρόντισε όμως να διαψεύσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος: “Μας έχει ενοχλήσει το ντεφορμάρισμα που μας έχει φέρει πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση”, τόνισε αρχικά στην Sportday και πρόσθεσε:

“Δεν σημαίνει όμως ότι πανικοβληθήκαμε και ότι δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση ώστε να αρχίσουμε να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις. Έχουμε τις δυνατότητες να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν την πλήρους στήριξης των διοικούντων και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να αφοσιωθούν στην δουλειά τους και να μην ακούν τους διάφορους καλοθελητές”

Πηγή: "golden 3.gr"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey