Τα... ρέστα της στην Κρανούλα

18/03/2011 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2011 - 19:31

Δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακριβώς ως το «τελευταίο της χαρτί» ωστόσο ο αγώνας της ΑΕΛΚ στα Γιάννενα κόντρα στη Δόξα Κρανούλας θα γίνει με την ομάδα του Αντωνίου να έχει την πλάτη στον τοίχο, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη.

Μία νέα ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της Καλλονής στη δύσκολη έδρα της Κρανούλας σε συνδυασμό με νίκη της Επανομής, ίσως σημάνει και την οριστική αποχώρηση από τη διεκδίκηση του τίτλου και του επαναπροσδιορισμού των στόχων της ΠΑΕ, που θα κοιτάζει πλέον την είσοδό της στα μπαράζ.

Η αναπάντεχη ισοπαλία με το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας κατέταξε την Καλλονή πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη Επανομή και κόστισε και στην ψυχολογία της ομάδας που αναζητά ακόμη μία νίκη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας στο ενεργητικό της μόλις μία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Η ψυχολογία της ομάδας έχει πείσει όπως είναι φυσιολογικό κατακόρυφα κυρίως και λόγω του τρόπου που χάθηκε η νίκη στο 94΄ με το χαμένο πέναλτι του Λουτσιάνο αλλά από την άλλη μεριά έχει πεισμώσει τους παίκτες του Αντωνίου που θέλουν να αποστομώσουν και τους επικριτικές τους αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα στους διεκδικητές του τίτλου.

Στα αγωνιστικά, ο Αντωνίου δε θα έχει στη διάθεσή του για μία ακόμη φορά τους Αποστολίδη και Βλαστέλλη που έχουν κάρτες και χάνει δύο πολύ σημαντικούς του παίκτες στην Κρανούλα. Κάρτες όμως συμπλήρωσε και ο Χατζηκυριάκος και με δεδομένη την απουσία του Μήτση, δημιουργείται ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αντίθετα στη διάθεση του Αντωνίου τίθεται ο Καλογερόπουλος με ερωτηματικό ωστόσο να αποτελεί την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Λαρισαίος τεχνικός.

Διαιτητής της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στην Κρανούλα, θα είναι ο Μπορτζάρης Αθανάσιος με βοηθούς τους Καμτζόλα και Κούτση του Συνδέσμου Αχαϊας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey