Ο Μιχαλάκης στα Γιάννενα!

19/03/2011 - 20:39 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2011 - 20:58

Σύμφωνα με το "kalloni.net" ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης κατέφθασε στην Ελλάδα και δεν έχασε -αν ισχύουν αυτά που γράφει η ιστοσελίδα- καθόλου χρονο και ταξίδεψε με την ομάδα στα Γιάννενα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Κρανούλα.

Δεν ξέρουμε αν η άφιξη του κ. Μιχαλάκη στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κάνει καλό ή κακό στην ομάδα, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές παίζοντας μπροστά στο χρηματοδότη τους.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μιχαλάκης από εδώ και στο εξής (ανάλογα και με το πόσο θα παραμείνει στη Λέσβο) θα έχει κατ΄ιδίαν άποψη για την εικόνα και τις δυνατότητες της ομάδας του και ασκώντας άμεση διοίκηση ασφαλώς κρατάει πλέον την τύχη της ομάδας του στα χέρια του. Μακάρι η άφιξή του να αλλάξει τα δεδομένα. Ίδωμεν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας:

"Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα της Καλλονής με την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης πάτησε σήμερα Ελλάδα και λίγες ώρες αργότερα, συνάντησε στο "Ελ.Βενιζέλος" την αποστολή της Καλλονής, της οποίας και θα ηγηθεί στον αυριανό κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Κρανούλας. Η κίνηση αυτή του Μιχαλάκη, που δηλώνει παρών στα δύκολα, φαίνεται να ξάφνιασε άπαντες στην αποστολή, που πλέον έχουν και ένα λόγο παραπάνω για να φέρουν το διπλό. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ομάδα έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey