Οι καλοπληρωμένοι έχασαν και από την Κρανούλα... [video]

20/03/2011 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 21/03/2011 - 15:22

Κι ομως το κατάφερε και αυτό... Ο αγωνιστικός κατήφορος της ΑΕΛΚ δεν έχει τελειωμό, αφού ούτε στην Κρανούλα κατάφερε να σπάσει το ρόδι και να πάρει έστω έναν βαθμό που θα αποδεικνυόταν χρήσιμος ενόψει της συνέχειας, δεδομένου πως ούτε η Επανομή κέρδισε, ούτε και ο Φωκικός. 

Η ΑΕΛΚ μπροστά στα μάτια του μεγαλομετόχου της Νίκου Μιχαλάκη που κατέφθασε στα Γιάννενα για να δει από κοντά το κρίσιμο ετούτο παιχνίδι, ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της, έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλα δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, πληρωνοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ του Τριανταφύλλου στο 15', το πρώτο του με τη φανέλα της ΑΕΛΚ ήρθε στο καλύτερο χρονικά σημείο αλλά η Καλλονή όπως συνηθίζει στο δεύτερο γύρο, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, δεχόμενη σχεδον αμεσα την ισοφάριση από τους γηπεδούχους. Παρ' όλα αυτά βρήκε το κουράγιο να αντεπιτεθεί, δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τριανταφύλλου λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕΛΚ είχε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ήρθε από το πουθενά το γκολ του Γιάκου που μπορεί να βάζει και ταφόπλακα στα όνερια της ομάδας για άνοδο.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πως υποδέχτηκε η διοίκηση το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας, οπότε είναι επισφαλές να διατυπώσουμε εκτιμήσεις για αλλάγες. Το μόνο παρήγορο στην παρούσα φάση, είναι πως οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, δεν εκμεταλλέυτηκαν τη νέα ήττα της Καλλονής και οι διαφορές μεταξύ τους είναι ακόμα ανατρέψιμες.

Σε κάθε περίπτωση η νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά την επόμενη αγωνιστική είναι μονόδρομος αν θέλει η ΑΕΛΚ να ελπίζει στο όνειρο.

Δείτε το νικητήριο γκολ της Δόξας Κρανούλας (Πηγή: www.super-fm.gr)

{youtube}2ON7QgsTVTQ{/youtube}

Χορηγός "λεπτό προς λεπτό"

Συνθέσεις

Δόξα Κρανούλας:
Βασιλειάδης, Κοτσίνας, Τασιούλας, Γκόλιας, Μπιλιλής, Ρόβας, Βατσής, Φραγκίεβιτς, Χήρας, Γιάκος, Κρολ

ΑΕΛΚ:
Καλαϊτζίδης, Βαλλιός, Χάλαρης, Γάλας, Μπακάλης, Θυμιόπουλος, Λώττας, Κριπιντίρης, Πετρουζέλλης, Λουτσιάνο, Τριανταφύλλου

Λεπτό προς λεπτό

[90΄]Λήξη αγώνα

[86΄]  Πολιορκία της ΑΕΛΚ, με τη Δόξα Κρανούλας να κρατά το 2-1 όλη πίσω στην άμυνα.

Σχόλιο αγώνα ~ Μπήκαμε στο τελευταίο 10λεπτο με την ΑΕΛΚ να προσπαθεί για την ισοφάριση,αλλά τη Δόξα Κρανούλας να κρατά το υπέρ της σκορ.

[72΄]  Λάθος απομάκρυνση του Θυμιόπουλου, η μπάλα κόντραρε πάνω σε παίκτη των γηπεδούχων και πήρε κατεύθυνση προς το τέρμα, όμως τελικά κατέληξε άουτ

[71΄]  Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο,η μπάλαπέρασε ελάχιστα άουτ

[66']  ΓΚΟΛ! 2-1! Με γκολ του Γιάκου,η Δόξα Κρανούλας παίνρει προβάδισμα στο σκορ και πληρώνει την ΑΕΛΚ με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου

[65']Στη θέση του Λώττα,πέρασε ο Μπακάλης

Σχόλιο αγώνα ~ Η ΑΕΛΚ δεν εκμεταλλεύεται την υπεροχή της στοχώρο του κέντρουκαι όσο περνάει η ώρα, τα πράγματα δυσκολεύουν απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως η Δόξα Κρανούλας...

[46΄]Έναρξη Β' Ημιχρόνου

Σχόλιο αγώνα: Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε νωρίς όπως θα ήθελε ακριβώς δηλαδή αλλά από μία στιγμή αδράνειας ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα. Ωστόσο δεν επηρεάστηκε, πίεσε έχασε σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τριανταφύλλου, αλλά το σκορ παραμένει στο 1-1. Με την εικόνα του παιχνιδιού ωστόσο η ΑΕΛΚ πείθει πως μπορεί να πάρει αυτό το κομβικό για τη συνέχεια παιχνίδι.

[45΄]Ημίχρονο αγώνα

[43΄]  Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή με τον Τριανταφύλλου να βγαίνει στην αντεπίθεση αλλά το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι!

Ζητούμε συγνώμη προέκυψαν κάποια τεχνικά προβλήματα που μας στέρησαν τη δυνατότητα να σας δώσουμε live την αναμέτρηση. Ευτυχώς τα ξεπεράσαμε και είμαστε και πάλι μαζί!

[19']  ΓΚΟΛ! 1-1! Η Δόξα Κρανούλας ισοφαρίζει σε 1-1 με γκολ του Τασούλα

[15']  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1! H ΑΕΛΚ ανοίγει το σκορ με τον Τριανταφύλλου!

1' Έναρξη αγώνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey