"Τέλειωσε" τους Αντωνίου και Μυροφορίδη

22/03/2011 - 00:04 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2011 - 00:34

Η έλευση του Νίκου Μιχαλάκη στην Ελλάδα δρομολόγησε τελικά τις εξελίξεις που όλοι περίμεναν στην Καλλονή και για τις οποίες σας είχε... προϊδεάσει το sportlesvos.gr. 

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ, με μια από τις γνωστές πλέον κινήσεις "αφορισμού" του, "τέλειωσε" τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον Γενικό Αρχηγό Παύλο Μυροφορίδη από την ομάδα του Λεκανοπεδίου. Το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στη Δόξα Κρανούλας, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι μιλάμε για αποπομπή των Αντωνίου και Μυροφορίδη από την ομάδα και όχι για παραίτηση, όπως διοχετεύθηκε σε κάποιες ιστοσελίδες, αφού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να τους ζητήσει να αποχωρήσουν και φρόντισε άρον-άρον να τους "καθαιρέσει", εν όψει του κρίσιμου ντέρμπι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού θα συνεχίσει στο τιμόνι της ΑΕΛΚ -ενδεχομένως και μέχρι το τέλος της περιόδου- ο Προκόπης Καρτάλης, που βρέθηκε στο ίδιο πόστο και μετά την απομάκρυνση του Μιχάλη Κασάπη.

Σε μια προσπάθεια να μετριάσει ωστόσο τις εντυπώσεις από την αιφνίδια απομάκρυνσή του, ο Σωτήρης Αντωνίου κάνει λόγο για παραίτηση, την ίδια ώρα που από τη μεριά της ΠΑΕ διευκρινίζεται, ότι η απόφαση της αποπομπής τους ήταν καθαρή υπόθεση του Προέδρου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey