Στην Αγία Μαρίνα προετοιμάζει την ΑΕΛΚ ο Καρτάλης

24/03/2011 - 12:00

Υπό τις εντολές των Προκόπη Καρτάλη και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση της ΑΕΛΚ, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Όπως όλα δείχνουν ο Καρτάλης θα είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της Καλλονής στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά έχοντας και την τεχνική ευθύνη του παιχνιδιού, δεδομένου πως την Τρίτη δεν προπονήθηκε και ο ίδιος.

Στις ασκήσεις τακτικής αλλά και εκγύμνασης επικεφαλής της προπόνησης ήταν ο Λουτσιάνο μαζί με το γυμναστή Αμπατζίδη, αλλά ο Βραζιλιάνος σταρ έβγαλε κι αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του το πρόγραμμα και θα παίξει κανονικά.

Να σημειώσουμε πως η προπόνηση της ΑΕΛΚ θα γίνει και σήμερα στην Αγία Μαρίνα με τον Καρτάλη να προετοιμάζει στο μυαλό του τα πλάνα ενόψει Γιαννιτσών, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα θα σπάσει το ρόδι και θα κερδίσει μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς επιτυχές αποτέλεσμα, επιστρέφοντας δυναμικά στη μάχη του τίτλου. Άλλωστε τα χθεσινά αποτελέσματα δείχνουν πως η ΑΕΛΚ μαθηματικά τουλάχιστον είναι ολοζώντανη στο κόλπο της ανόδου.

Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τον αρχηγό της Καλλονής να παίρνει και χρόνο συμμετοχής στα Γιαννιτσά, όπως έκανε και κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας πεττυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ που σφράγισε τη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey