Νίκη με Γιαννιτσά, για τη δική της... αναγέννηση!

25/03/2011 - 12:15 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2011 - 12:51

Το τελευταίο της χαρτί για την απ' ευθείας άνοδο παίζει -ενδεχομένως- αύριο η ΑΕΛΚ, που υποδέχεται στο "Κώστας Κεντέρης" την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 28ης Αγωνιστικής.

Οι Καλλονιάτες, με τον Σωτήρη Αντωνίου να αποτελεί πλέον παρελθόν και τον Προκόπη Καρτάλη σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να πανηγυρίσουν τους βαθμούς της νίκης, μετά από δύο μήνες. Άπαντες ευελπιστούν το "σοκ" από την απομάκρυνση του Λαρισαίου κόουτς να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας, που θα αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές και θα τους σπρώξει προς το τρίποντο και την ανακατάληψη της τρίτης θέσης.

Η ΑΕΛΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Χατζηκυριάκου, που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, όπως επίσης και του Πάρη Μπακάλη, που αντίκρισε κι εκείνος την έβδομη κάρτα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στην Κρανούλα.

Ενδεχομένως, εκτός αποστολής να βρίσκεται και ο Λευτέρης Μάππας, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στα Γιάννενα, έχοντας μια διένεξη με τον τέως προπονητή του Σωτήρη Αντωνίου, με την υπόθεσή του να παραπέμπεται στον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, ο οποίος επέστρεψε χθες στο νησί. Φυσικά, αν έπειτα από τις εξηγήσεις του ποδοσφαιριστή, η διοίκηση αποφασίσει να θεωρήσει λήξαν το περιστατικό, τότε o Mάππας θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τα Γιαννιτσά.

Προβλήματα δεν υπάρχουν στην Καλλονή, πέραν του γνωστού τραυματισμού του Χρήστου Μήτση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε, πως στην ομάδα επιστρέφει κανονικά ο Τζίμης Βλαστέλλης, που εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί ξανά φανέλα βασικού.

Ο αγώνας κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα ξεκινήσει στις 15:00 και θυμηθείτε, ότι ξημερώματα Κυριακής γυρίζουμε όλοι τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Γκαβέρα και Δόσης, άπαντες του Συνδέσμου της Αθήνας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey