Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου [videos]

27/03/2011 - 16:25 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2011 - 16:50

Η λήξη του αγώνα βρήκε όλους τους παίκτες της ΑΕΛΚ να πανηγυρίζουν σα μικρά παιδιά στο κέντρο του γηπέδου, μαζί με μέλη της διοίκησης, αλλά και τον Προκόπη Καρτάλη που με βήμα αργό κατευθύνθηκε προς το μέρος τους.

Ίσως, επειδή εκείνος πρώτος από όλους συνειδητοποίησε αμέως μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, πως το αποτέλεσμα αυτό θα έχει αξία αν υπάρξει και ανάλογη συνέχεια στα επόμενα ματς.

Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Λεωνίδας Μπίλης ήταν απαρηγόρητος στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία, αποδεχόμενος πάντως την ανωτερότητα των Καλλονιατών στο κρίσιμο 10λεπτο που το ματς γύρισε... ανάποδα.

Απο τη μεριά του ο Προκόπης Καρτάλης θέλησε να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή της ΑΕΛΚ, επισημαίνοντας πως η ομάδα βρισκόταν σε ανοδική τροχιά κι ότι ο Αντωνίου ήταν άτυχος. Ενώ σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει μέχρι τέλους στον πάγκο της ΑΕΛΚ, τόνισε πως αυτό θα το αποφασίσει η διοίκηση, όμως εκείνος δε φοβάται και αν τον εμπιστευτούν θα πάει την ομάδα μέχρι τέλους.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των δύο προπονητών

{youtube}LdeW0xcbYQs{/youtube}

{youtube}f3XfLzeCzMA{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey