Αποστολίδης: "Δικαιώνουμε τους εαυτούς μας"

27/03/2011 - 19:37 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2011 - 20:47

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Καλλονής, Κώστας Αποστολίδης, μίλησε στο FL2.GR για την επική ανατροπή επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών (2-1), το νικητήριο γκολ που πέτυχε, αλλά και τον συμπαίκτη - κόουτς, Προκόπη Καρτάλη. Αναλυτικά:

Για τη νίκη με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: "Ηταν ένα ματς χωρίς αύριο για εμάς. Θέλαμε πως και πως τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Στόχος μας είναι να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις και αν δεν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, θα είχαμε πρόβλημα. Ωστόσο, πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε".

Για το νικητήριο γκολ που πέτυχε: "Σημασία έχει η νίκη και όχι ότι πέτυχα εγώ το γκολ. Ηταν ένα γκολ που ήρθε. Απλά! Αυτό που με κάνει χαρούμενο, είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Για τη συνέχεια: "Εχουμε ακόμη 7 τελικούς. Δεν μπορούμε σε κανένα σημείο να χαλαρώσουμε. Θα πρέπει να δίνουμε μάχες για να βρεθούμε εκεί που αξίζουμε".

Για το ότι ο Καρτάλης (συμπαίκτης) ήταν προπονητής στο συγκεκριμένο ματς: "Μας βοήθησε πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που σεβόμαστε. Μας ελευθέρωσε στο παιχνίδι μας και αυτό συνέβαλε στο να πάρουμε τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που δεν ήταν σε κανένα σημείου του ματς καλύτερη από εμάς. Θεωρώ πως τον δικαιώσαμε, αλλά πρώτα από όλα δικαιώσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Εμείς είχαμε την ομάδα πρώτη. Εμείς την έχουμε τέταρτη και εμείς πρέπει να την πάμε ξανά εκεί που της αξίζει".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey