Με δίδυμο Καρτάλη-Λουτσιάνο στον πάγκο

28/03/2011 - 16:27 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2011 - 23:17

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ να έχει αρκεστεί μέχρι σήμερα στην τελευταία της επίσημη ανακοίνωση, για το τέλος της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Αντωνίου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως προσωρινός τεχνικός αναλαμβάνει ο Προκόπης Καρτάλης, ωστόσο όπως φαίνεται στην πράξη, "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού".

Στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Καρτάλης από τη μεριά του έριξε το μπαλάκι στους διοικούντες, δηλώνοντας πάντως πρόθυμος να ηγηθεί μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ από τις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας είχε διαφανεί, ότι ενεργό ρόλο στην προετοιμασία της ομάδας πριν από κάθε ματς, θα έχει και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, τελικά έστω και ανεπίσημα, ανακοινώθηκε  στους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια, ότι η ΑΕΛΚ θα πορευτεί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος με τεχνικό δίδυμο τους Καρτάλη και Λουτσιάνο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας.

Έτσι, μπήκε έστω και άτυπα ένα τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, που έφερε στο προσκήνιο διάφορα ονόματα τεχνικών να διεκδικούν τη θέση του προπονητή στην ομάδα του Λεκανοπεδίου.

UPDATE: Τελικά, λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα και με αφορμή το άρθρο του sportlesvos.gr, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία απέστειλε στα φίλα προσκείμενα Μέσα Ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ μας, για την κοινή συνύπαρξη  μέχρι το τέλος της περιόδου των Προκόπη Καρτάλη και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στον πάγκο της ομάδας του Λεκανοπεδίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey