Νίκη για πολλούς λόγους

29/03/2011 - 14:23 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2011 - 14:53

Η ΑΕΛΚ δοκιμάζεται αύριο στην έδρα της Κοζάνης, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου στη Foorball League 2, επιδιώκοντας μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα τη διατηρήσουν στην προνομιούχο τριάδα και ενδεχομένως, της επιτρέψουν να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή.

Με το πρωτάθλημα να έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία, οι Καλλονιάτες δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και θα πρέπει να ξορκίσουν πάση θυσία το κακό των εκτός έδρας αναμετρήσεων, εκεί όπου έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από το τέλος Δεκεμβρίου (Μακεδονικός 0-1), δημιουργώντας ένα αρνητικό σερί επτά συνεχόμενων αγώνων.

Η Κοζάνη, που "καίγεται" για βαθμούς, έχοντας μάλιστα πρόγραμμα - φωτιά στο φινάλε του Β' Γύρου, δε θα είναι σε καμία περίπτωση έυκολη λεία, ωστόσο η ΑΕΛΚ έχει την ποιότητα και κυρίως διαθέτει τη θέληση και το χαρακτήρα, για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Η ανατροπή επί της Αναγγένησης Γιαννιτσών έχει δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να πιστεύουν ακράδαντα, ότι μπορούν να πετύχουν το στόχο της ανόδου, ακόμα και μέσω της πρώτης θέσης που οδηγεί απ' ευθείας στη Football League.

Ο Προκόπης Καρτάλης είχε το Σάββατο ξανά επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, όπως και την πρώτη φορά κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας (2-0) και ευελπιστεί να έχει ανάλογη συνέχεια και στην Κοζάνη, ώστε να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου.

Στο αυριανό ματς, δίπλα του στον πάγκο θα κάτσει και ο πολύπειρος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, στο ξεκίνημα της κοινής τους πορείας σαν τεχνικό δίδυμο στην ομάδα της Καλλονής.

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στην Κοζάνη θα είναι και ο επίσης τιμωρημένος Πάρης Μπακάλης, ενώ επιστρέφει μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών, ο Κώστας Χατζηκυριάκος, διεκδικώντας ξανά φανέλα βασικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 16:00, θα είναι ο Μπαλατσούκας, με βοηθούς τους Τίκα και Διαμαντή, από το Σύνδεσμο της Ηπείρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey