Το γκολ του "Τζίμη" που της έλειψε...

30/03/2011 - 19:42

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζίμης Βλαστέλλης είχε σιγήσει τον τελευταίο καιρό, μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον Α' Γύρο, όπου αποτέλεσε το βαρόμετρο της ομάδας. Με κρίσιμα γκολ, κυρίως από προσωπικές ενέργειες, ο Βλαστέλλης οδηγούσε εκ του ασφαλούς την ΑΕΛΚ μαζί με τους συμπαίκτες του στην κορυφη. Ώσπου ξαφνικά, σίγησε...

Με έξι γκολ στις 10 πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, ο Βλαστέλλης έμοιαζε αφηνιασμένος, αποτελώντας το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας της Καλλονής και το φόβο κάθε αντίπαλου τερματοφύλακα. Έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα στη Β' Εθνική, αλλά και με εκείνες του αιολικού και του ΠΑΟ Ρουφ στη Γ' Εθνική, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός από τα Πάμφιλα αποτέλεσαι μια σημαντική προσθήκη για την ΑΕΛΚ το καλοκαίρι.

Μέχρι το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου σκόραρε τελευταία φορά, ο Βλαστέλλης είχε πετύχει τα 6 από τα 15 γκολ συνολικά της ΑΕΛΚ, χαρίζοντας συνήθως σημαντικούς βαθμούς. Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ το Γενάρη και ένας ύπουλος τραυματισμός στη φτέρνα, τον πήγαν πίσω και η ΑΕΛΚ στερήθηκε τα γκολ του σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο του πρωταθλήματος. Στις επόμενες 15 αγωνιστικές που ακολούθησαν δε βρήκε δίχτυα και η ΑΕΛΚ περιορίστηκε σε 12 γκολ ενεργητικό.

Στην Κοζάνη όμως, εκεί που η μπάλα έκαιγε στις καθυστερήσεις, πήρε το "όπλο" του και θύμισε σε όλους για ποιο λόγο θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην κατηγορία, χαρίζοντας εκτός από τη νίκη στην ομάδα του, ελπίδα παράλληλα και δικαίωμα να ονειρεύεται την άνοδο.

Τα γκολ του Τζίμη Βλαστέλλη

1η Αγωνιστική

ΑΕΛΚ - Ζάκυνθος 2-1

Στο 70ο λεπτό, με μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια, ο Τζίμης Βλαστέλλης απέφυγε από τα αριστερά δύο αμυντικούς και πέφτοντας, με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του (σημερινού συμπαίκτη του) Καλαϊτζίδη, πετυχαίνοντας το τελικό 2-1.

4η Αγωνιστική

ΑΕΛΚ - Οδυσσέας Αναγέννησης 1-0

Η ομάδα της Καλλονής ξεκινά ιδανικά το ματς και με γκολ στο 1ο λεπτό παίρνει και τη νίκη! Ήταν ο Γκόντζος στην πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού, που έκανε μία σέντρα σουτ και ο επερχόμενος Βλαστέλλης με κοντινή προβολή σκόραρε για την ΑΕΛΚ.

6η Αγωνιστική

ΑΕΛΚ - Αετός Σκύδρας 1-1

Είναι το 57ο λεπτό της αναμέτρησης και με ασύλληπτο σουτ του Τζίμη Βλαστέλλη, η ΑΕΛΚ προηγείται του Αετού Σκύδρας με 1-0. Στην πορεία, οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν, "κλέβοντας" την ισοπαλία.

8η Αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - ΑΕΛΚ 1-3

Με ατομική προσπάθεια και σουτ κεραυνό μέσα από την περιοχή, στο 29ο λεπτό, ο Βλαστέλλης δίνει ξανά προβάδισμα (1-2) στην ομάδα του, που επικράτησε τελικά εύκολα με 1-3!

9η Αγωνιστική

ΑΕΛΚ - Δόξα Κρανούλας 2-0

Με το "καλησπέρα" στο Β' Ημίχρονο, ο Βλαστέλλης "ξεκλιεδώνει" την άμυνα της ομάδας των Ιωαννίνων και με ένα ευθύβολο βολέ από διαγώνια θέση στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της Δόξας, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

10η Αγωνιστική

Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΑΕΛΚ 0-3

Είναι το 44ο λεπτό της αναμέτρησης και χαρισματικός σκόρερ "εδραιώνει" τη νίκη της ομάδας της Καλλονής μέσα στα Γιαννιτσά, τρυπώντας με τη χαρακτηριστική διεισδυτικότητά του, μέσα στην περιοχή, κάνοντας με δυνατό σουτ το 0-2...

29η Αγωνιστική

Κοζάνη - ΑΕΛΚ 3-4

Οι Καλλονιάτες είναι με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας δεχθεί την ισοφάριση στο 88', όμως ο Βλαστέλλης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και με άψογο κοντρόλ και σου στην κίνηση, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Κοζάνης για το τελικό 3-4, που χάρισε ένα ακόμη τρίποντο βαθμών στην ΑΕΛΚ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey