Παίζει Τετάρτη με Επανομή!

01/04/2011 - 15:30 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2011 - 16:06

Η διοργανώτρια αρχή μπορεί αρχικά να είχε αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι του βορείου ομίλου στη Football League 2, ανάμεσα σε ΑΕΛΚ και Αναγέννηση Επανομής, ορίζοντάς το για το προσεχές Σάββατο (9/4) την ώρα που τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστική θα γίνονταν την Τετάρτη, (6/4) ωστόσο αποφασίστηκε τελικώς να γίνουν όλα τα ματς την ίδια μέρα.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής έφτασε σε αυτή την απόφαση, έπειτα κι από αίτημα της Επανομής, που δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί σε... δόσεις η κρίσιμη αγωνιστική. Ανάλογη εξέλιξη υπήρχε και για την επερχόμενη 31η Αγωνιστική, αφού όπως αποφασίστηκε, οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα περιλαμβάνουν ίδια ημέρα και ώρα διεξαγωγής για όλους τους αγώνες του ομίλου. Επομένως και το ματς ανάμεσα σε Εορδαϊκό και ΑΕΛΚ θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη (13/4).

Εν τω μεταξύ όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ δήλωσε τους υπό τιμωρία ποδοσφαιριστές της λόγω καρτών, για τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με Μακεδονικό (εντός) και Ναυπακτιακό (εντός). Κάτι που σημαίνει, πως o Πετρουζέλλης που συμπλήρωσε δέκα κάρτες, δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των δύο αυτών αγώνων, ενώ ο Χάλαρης που συμπλήρωσε τέσσερις, δε θα αγωνιστεί κόντρα στο Μακεδονικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey