"Νίκη για απευθείας άνοδο!"

04/04/2011 - 18:46

Ο Κώστας Αποστολίδης, ο οποίος εκτός από τις πολύτιμες αμυντικές του υπηρεσίες, έχει προσφέρει φέτος στην ομάδα της Καλλονής και σημαντικές βοήθειες στον τομέα του σκοραρίσματος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports.

Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο προσεχές ντέρμπι της ΑΕΛΚ, με την Αναγέννηση Επανομής, στην οποία και αγωνιζόταν πέρυσι, όπου και εκεί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί, ότι ο  32χρονος στόπερ είναι «ειδικός» στις ανόδους, καθώς στο παρελθόν έχει ανεβεί κατηγορία με τον Αρη, τον Πιερικό και το Αιγάλεω.

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει μεταξύ άλλων και για το κρίσιμο ματς με την Επανομή, όπου μοναδικός στόχος σύμφωνα με το ποδοσφαιριστή είναι η νίκη, προκειμένου να ελπίζει ο σύλλογος της Λέσβου στη κατάληψη της πρώτης θέσης και συνάμα στην απευθείας άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Αποστολίδη στο Onsports.gr:

-Την Τετάρτη θα βρεθείς αντιμέτωπος απέναντι στην πρώην σου ομάδα, όπου μάλιστα πέρυσι εκτελούσες και χρέη αρχηγού. Πόσο δύσκολο είναι αυτό;

«Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το περάσαμε και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, διότι βρέθηκα απέναντι σε μία ομάδα, όπου πέρασα πολύ καλά χρόνια και έκανα μόνο φίλους. Το ίδιο ισχύει και σε αυτό το παιχνίδι. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο  και θα είναι ένα ματς όπως τ' άλλα».

-Η Αναγέννηση Επανομής αυτή την στιγμή φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογία με 50 βαθμούς και εσείς ακολουθείται στην δεύτερη θέση με 46 βαθμούς.  Με νίκη μπαίνετε για τα καλά στο κυνήγι της πρώτης θέσης, είσαι αισιόδοξος για κάτι τέτοιο;

«Αν κερδίσουμε σίγουρα έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και συνάμα την απευθείας άνοδο στη Football League, αλλιώς σε περίπτωση κάποιου αρνητικού αποτελέσματος θα διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω των play off.  Σίγουρα αυτή την στιγμή τον πρώτο λόγο γενικότερα τον έχει η Αναγέννηση Επανομής , η οποία θα έρθει στη Λέσβο για δύο αποτελέσματα. Σε αντίθεση με εμάς που έχουμε ως μοναδικό στόχο τη νίκη».

-Πως κρίνει το επίπεδο του Βόρειου Ομίλου;

«Είναι φτωχότερο σε ποιότητα. Καμία σχέση με πέρυσι, που στον Όμιλο υπήρχαν και μεγαθήρια, όπως η Βέροια και τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερη εμπειρία. Το σημαντικότερο όμως φέτος είναι ότι με δύο νίκες μπορείς να ανέβεις τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου».

-Θεωρείς ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως επαρχιακές ομάδες, όπως εσείς, διεκδικούν μία θέση στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Εννοείται, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες από την επαρχία, γιατί έτσι δυναμώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποιοτικές ομάδες τόσο στο Νότιο όσο και στο Βόρειο Όμιλο, όπως ο Πλατανιάς,  Ηρακλής Ψαχνών, εμείς, ο Φωκικός και η Αναγέννηση Επανομής.

-Τι γνώμη έχεις για την Αναγέννηση Επανομής;

«Είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες, μαζί εμάς, του πρωταθλήματος αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και επίσης πολύ καλό προπονητή, τον κ.Βοσνιάδη. Το βασικότερο όλων όμως έχει, είναι ότι έχει κρατήσει από πέρυσι το βασικό κορμό της ομάδας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey