Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου [videos]

07/04/2011 - 10:18

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και το εις βάρος του 2-0, ήταν ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Αλέκος Βοσνιάδης, που παρά την πίκρα για την απώλεια των βαθμών, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΛΚ στο ντέρμπι και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του Λεκανοπεδίου.

Ο κόουτς των πρωτοπόρων τόνισε ωστόσο, πως η ομάδα του κρατά την τύχη της στα χέρια της, αφού διατηρεί ακόμη ένα μικρό προβάδισμα στη μάχη της απ' ευθείας ανόδου και με τέσσερις νίκες στα υπόλοιπα ματς θα κόψει πρώτη το νήμα στο βόρειο όμιλο της Football League 2.

Από τη μεριά του ο Προκόπης Καρτάλης ήρθε με... βαριά καρδιά στη Συνέντευξη Τύπου, όπου ενδεχομένως αν δεν έπρεπε για τους τύπους να ακούσει και τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή, ίσως να μην καθόταν ούτε δύο λεπτά!

Ο κόουτς της ΑΕΛΚ ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το "Κώστας Κεντέρης", αλλά και τους παίκτες του, επισημαίνοντας πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει το απόλυτο νικών στα τέσσερα εναπομείναντα ματς, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει έστω και την παραμικρή αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι με την Επανομή.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των δύο προπονητών

{youtube}lecDXGZSE9Y{/youtube}

{youtube}XWByjbZjJKU{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey