Σοκ με Λουτσιάνο!

07/04/2011 - 22:10

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του τραυματισμού του Λουτσιάνο μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΛΚ, με αποτέλεσμα, τα χαμόγελα από τη νίκη στο ντέρμπι με την Επανομή να κοπούν απότομα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το Γενάρη όταν έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και τέσσερις στροφές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, όχι μόνο γύρω από το μέλλον του στην ομάδα της Καλλονής, αλλά και εν γένει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την είδηση μετέφερε στους ποδοσφαιριστές, παρόντος του Λουτσιάνο μέσα στα αποδυτήρια, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης. Ο αριστεροπόδαρος σταρ, αν και θα πρέπει αργά ή γρήγορα να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, επιθυμεί πάντως να σφίξει τα δόντια και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα της Καλλονής στα εναπομείναντα ματς, όμως για όλα θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με τους γιατρούς.

Αναμφίβολα, ο τραυματισμός του Λουτσιάνο στερεί από την ΑΕΛΚ ένα ισχυρό όπλο από τη φαρέτρα της, αφού ο Βραζιλιάνος καταθέτει εμπειρία μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, ακόμα κι αν ο "Λούτσι" κάνει την υπέρβαση, η ομάδα του Λεκανοπεδίου θα πρέπει να μάθει να αγωνίζεται στην πιο κρίσιμη καμπή της Football League 2, χωρίς την πιο ηχηρή μεταγραφή της ιστορίας της.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey