Φραστική επίθεση Μιχαλάκη σε Μαλλή!

08/04/2011 - 10:32 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2011 - 10:49

Ένα περιστατικό, που δεν έγινε αντιληπτό στον πολύ κόσμο στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛΚ με την Επανομή, αλλά ήταν αρκετό για να δοθεί ξανά αφορμή για εσωστρέφεια στην ομάδα, ήρθε για να καταγγείλει θιγμένος και φανερά εκνευρισμένος ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΛΚ Γιώργος Μαλλής.

Συγκεκριμένα, ο επί σειρά ετών ισχυρός παράγοντας της Καλλονής υποστηρίζει με δηλώσεις του στο sportlesvos.gr, πως την ώρα του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, δέχθηκε μία άνευ προκλήσεως και προηγουμένου φραστική επίθεση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη!

Ειδικότερα ο κ. Μαλλής υποστηρίζει, πως στη διάρκεια του παιχνιδιού με την Επανομή κατευθύνθηκε προς το μέρος του ισχυρού σημερινού παράγοντα της ΑΕΛΚ για να τον χαιρετίσει και τότε ο τελευταίος, άρχισε να τον βρίζει χυδαία. Η επίθεσή του ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο στον κ. Μαλλή, αφού αποδέκτης των ύβρεων του μεγαλομετόχου έγινε και ο κ. Μαραγκός, όπως πάντα υποστηρίζει η πλευρά Μαλλή.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει δώσει και τη ζωή του για αυτήν την ομάδα και όλοι γνωρίζουν, πως για χάρη της έχω "καεί" και οικονομικά. Ποτέ δεν έφυγα όμως από το πλευρό της και ήμουν πάντα δίπλα της.  Επομένως, δεν μπορεί κανείς να έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντί μου, όπως και να λέγεται ότι και να κάνει… Η προσφορά μου στην ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη και δεν μπορώ να αφήσω έτσι, αυτό που έγινε…», δήλωσε με νόημα ο κ. Μαλλής, που μας κατήγγειλε τη φραστική επίθεση.

«Ο κ. Μιχαλάκης ήρθε για να βοηθήσει την ΑΕΛΚ και να συνεχίσει τις προσπάθειες όλων μας τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς περιβάλλεται από έναν κύκλο, που τον "γλείφει", αποσκοπώντας μόνο στο να κερδίσει διάφορα από τον ίδιο. Αυτός ο κύκλος του θολώνει την κρίση και τον οδηγεί από το ένα λάθος στο άλλο… Λυπάμαι πολύ για αυτόν, αλλά να ξέρει, πως εγώ είμαι ο Γιώργος Μαλλής, δεν είμαι κανένας από αυτούς και σαν κι αυτούς, που τον περιβάλλουν…», κατέληξε με νόημα ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey