Όλα για όλα κόντρα στον Εορδαϊκό

12/04/2011 - 11:54

Η ΑΕΛΚ προετοιμάστηκε κατάλληλα για το κρίσιμο αυριανό ματς απέναντι στον Εορδαϊκό, έχοντας στο αγωνιστικό κομμάτι ως μοναδικές απουσίες τον Χρήστο Μήτση και τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος βέβαια, θα δώσει κανονικά το παρόν στην Πτολεμαΐδα, όπου θα κάτσει στον πάγκο για ψυχολογικούς κυρίως λόγους μαζί, με τον Προκόπη Καρτάλη.

Στην Καλλονή γνωρίζουν πολύ καλά, πως το ντέρμπι με τον Εορδαϊκό αποτελεί το μεγάλο τελικό στη μάχη της απ' ευθείας ανόδου, αφού αν η ΑΕΛΚ περάσει νικηφόρα από τη συγκεκριμένη έδρα, τότε θα έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο στα εναπομείναντα τρία ματς του Β' Γύρου στο βόρειο όμιλο της Football League 2 (Μακεδονικό και Ναυπακτιακό εντός, Εθνικό Φιλιππιάδας εκτός), διεκδικώντας την πρώτη θέση και τον τίτλο, περιμένοντας ένα τουλάχιστον στραβοπάτημα της Αναγέννησης Επανομής.

Ο αγώνας βέβαια, έχει αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για τον Εορδαϊκό, που μετά την εκτός έδρας νίκη μέσα στη Σκύδρα (0-1), επιθυμεί να πάρει το απόλυτο των βαθμών στα τρία επόμενα ματς, ώστε να παίξει τα... ρέστα του για τα μπαράζ στα Γιαννιτσά, την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση.

Ο Εορδαϊκός επιστρέφει για το ματς με την ΑΕΛΚ στη φυσική του έδρα, σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:00. Διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιάρας, με βοηθούς τους Ζυγούρη και Κολοσιώνη, άπαντες του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey