Λαϊκός ξεσηκωμός στην Πτολεμαΐδα!

12/04/2011 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2011 - 12:56

Στον Εορδαϊκό μπήκαν ξανά, έστω και μαθηματικά, στο κόλπο των μπαράζ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο αγώνας της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛΚ είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα της Πτολεμαΐδας, που θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει.

Κάτι φυσικά, που ουδόλως απασχολεί τους Καλλονιάτες, οι οποίοι στοχεύουν αποκλειστικά στο θετικό αποτέλεσμα, στη δική τους μάχη για την απ' ευθείας άνοδο.

Η διοίκηση του Εορδαϊκού πάντως, προσπαθεί με εκκλήσεις προς το φίλαθλο κόσμο της Πτολεμαΐδας να γεμίσει τις κερκίδες της φυσικής της έδρας, όπου επιστρέφει μετά από καιρό η ομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Εορδαϊκού είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα, που όμως δε θα πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες της ΑΕΛΚ, οι οποίοι οφείλουν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Στο ματς του Α' Γύρου, δε σημειώθηκε το παραμικρό, ασχέτως αν οι άνθρωποι του Εορδαϊκού και κυρίως ο Πρόεδρος Σάββας Λιάμης έβαλλαν κατά της διαιτησίας. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο διοικήσεων διαταράχθηκαν το Γενάρη, με αφορμή την προσέγγιση του προπονητή της ομάδας της Πτολεμαΐδας Σωτήρη Αντωνίου, που εν τέλει παραιτήθηκε για να αναλάβει την ΑΕΛΚ -έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα- στο δεύτερο, πλην όμως αποτυχημένο, πέρασμά του από τον πάγκο της ομάδας της Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey