Π. Μπακάλης: "Θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία"

19/04/2011 - 12:24

Η ΑΕΛ Καλλονής δίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο στη Β' Εθνική και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με το Μακεδονικό και το Ναυπακτιακό Αστέρα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών του Πάσχα.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛΚ, Πάρης Μπακάλης, μιλάει στο fl2.gr και εκφράζει την αισιοδοξία του για την πρώτη θέση. Επίσης, μιλάει για την "γκέλα" στον Εορδαϊκό και την ευκαιρία που έχασε η ομάδα του να περάσει πρώτη!
 
Πιστεύεις ότι στο ματς με τον Εορδαϊκό αξίζατε κάτι παραπάνω;

"Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς αγωνιστήκαμε για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν είχαμε κανέναν άλλο στόχο. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Όμως, δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές".

Είχατε την ευκαιρία να περάσετε στην κορυφή

"Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, ξέραμε ότι η Επανομή νικούσε. Όμως, μετά μάθαμε ότι έφερε ισοπαλία. Εκεί καταλάβαμε ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στην κορυφή και να έχουμε τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα".

Πιστεύεις ότι θα ξαναδοθεί ευκαιρία;

"Ναι. Η Επανομή δεν έχει εύκολο έργο, θεωρώ πως θα έχουμε την ευκαιρία μας μέχρι το τέλος. Ωστόσο, εμείς πρέπει να κάνουμε το τρία στα τρία".

Μετά τη νίκη που πήρατε επί της Επανομής, πολλοί είπαν πως θα τερματίσετε όλο με νίκες. Μήπως είχατε υπερβολική αυτοπεποίθηση;

"Όχι όχι! Δεν νομίζω ότι κάναμε κάτι λάθος. Εμείς παίξαμε όπως σε κάθε ματς. Ούτε είχαμε αέρα. Απλώς, δεν μας βγήκε το ματς. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά τελικά φέραμε ισοπαλία. Ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Ξέραμε ότι μπορεί να μην κερδίσουμε. Όμως, ξέραμε επίσης ότι δεν θα χάσουμε!"

Για τα δύο εντός έδρας ματς; Στόχος οι 6 βαθμοί;

"Φυσικά. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ξέρουμε ότι ο Μακεδονικός, είναι δύσκολος αντίπαλος. Παίζει χωρίς άγχος. Και αν δείτε χάνει όλο στο γκολ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey