Πάσχα, με το μυαλό στο γήπεδο!

21/04/2011 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2011 - 13:22

Μπορεί οι ημέρες που διανύουμε να έχουν ιδιαίτερη θρησκευτική σημασία, ωστόσο σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της Football League 2, δεδομένης  και της αγωνιστικής δράσης τη Λαμπροτετάρτη, δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης και ευφησυχασμού για καμία από τις ομάδες που βρίσκονται ακόμη εντός στόχων.

Στην Καλλονή, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ θα περάσουν ξέγνοιαστα μόνο την Κυριακή του Πάσχα, αφού ουσιαστικά αυτή θα είναι και η μοναδική ημέρα που θα πάρουν ρεπό από τις προπονήσεις.

Το ματς με αντίπαλο του ουραγό Μακεδονικό μπορεί θεωρητικά να μη φαντάζει αγωνιστικά δύσκολο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας του Λεκανοπεδίου επιθυμούν να μην επέλθει χαλάρωση στους παίκτες και να παραμείνουν προσηλώμενοι στο στόχο της ανόδου.

Στα ευχάριστα για το τεχνικό τιμ κατατάσσεται η επάνοδος του Χρήστου Μήτση στις προπονήσεις, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, που του στέρησε τη συμμετοχή στις αγωνιστικές υποχρέωσεις της ομάδας το τελευταίο δίμηνο.

Όπως φαίνεται μάλιστα, και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα θα σφίξει τα δόντια και θα αποτελέσει κομμάτι της αγωνιστικής αλυσίδας της ΑΕΛΚ, μέχρι το τέλος της πρωταθλήματος, μη θέλοντας ουσιαστικά να τερματίσει άδοξα και με ένα τόσο σκληρό τρόπο, μια τόσο σπουδαία καριέρα.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες που καταφτάνουν τις τελευταίες ημέρες, ο Λουτσιάνο -σε συνεννόηση με τους γιατρούς- θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, παρατείνοντας την αναμονή για την απαραίτητη αρθροσκόπηση.

Εν τω μεταξύ, σε χθεσινό προπονητικό δίτερμα με αντίπαλο ομάδα νεαρών και ταλαντούχων επίλεκτων παικτών των τοπικών πρωταθλημάτων της Λέσβου, η ΑΕΛΚ επικράτησε με 6-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey