Τριανταφύλλου: "Όλα θα πάνε καλά"

21/04/2011 - 21:56

Ο επιθετικός της ΑΕΛΚ Τάσος Τριανταφύλλου μίλησε στο FL2.GR για την ισοπαλία κόντρα στον Εορδαϊκό, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο ίδιος στην τελευταία αγωνιστική του βορείου ομίλου. Επίσης, ο έμπειρος φορ, κάνει αναφορά στη διακοπή του πρωταθλήματος και τονίζει, πως οι παίκτες της ομάδας του Λεκανοπεδίου είναι έμπειροι και θα πάνε όλα καλά.

Χάσατε την περασμένη αγωνιστική την ευκαιρία να περάσετε στην πρώτη θέση.

"Αυτό είναι σχετικό. Ξέραμε ότι παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα. Η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο, όταν μάθαμε ότι και η Επανομή γκέλαρε, τότε καταλάβαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει στην πρώτη θέση. Όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε την ευκαιρία για την κορυφή. Απλώς, για αυτό που είμαστε στεναχωρημένοι, είναι ότι η ομάδα μου ήταν αυτή που είχε την τελευταία ευκαιρία και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη."

Υπάρχουν ακόμη ελπίδες όμως για απευθείας άνοδο έτσι;

"Πιστεύω πως ναι, αλλά εμείς πρέπει να νικάμε και να μην κοιτάμε το τι θα κάνει η Επανομή. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το 3 στα 3. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά."

Τα δύο σερί εντός έδρας ματς θα σας βοηθήσουν;

"Τα δύο παιχνίδια, είναι και τα πιο δύσκολα κατά την προσωπική μου άποψη. Με τον Μακεδονικό μπορεί να φαίνεται ότι το ματς θα είναι εύκολο και πολλοί να λένε πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα, όμως, δεν είναι έτσι. Αν και έχει πέσει, βλέπουμε ότι είναι σκληρός και χάνει δύσκολα. Επίσης, ο Μακεδονικός δεν θα έχει κανένα απολύτως άγχος. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και εμείς θα έχουμε την πίεση. Τώρα, για το μεθεπόμενο ματς, με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, δεν μπορώ να πω κάτι ακόμη. Πάντως, κακά τα ψέματα, είναι καλό που έχουν 2 εντός έδρας ματς."

Πάντως το γκολ που σημείωσες την περασμένη αγωνιστική κράτησε την ομάδα σου στο "παιχνίδι". Πως νιώθεις για αυτό;

"Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ. Εγώ είμαι χαρούμενος που έδωσαν τον βαθμό. Αυτό μετράει."

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει;

"Ψυχολογικά δεν ξέρω. Είναι κάπως περίεργο να είσαι με τις οικογένειες σου να χαλαρώνεις και μετά να επιστρέφεις στο γήπεδο. Αυτό φοβάμαι. Όμως, επειδή έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές θεωρώ πως θα σταθούμε στο ύψος μας και όλα θα πάνε καλά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey