Αποσύρεται ξανά σε ξενοδοχείο

26/04/2011 - 12:15 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2011 - 13:00

Η προετοιμασία της ΑΕΛΚ συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς για το αυριανό ματς με αντίπαλο τον Μακεδονικό, που σε πολλούς φαίνεται θεωρητικά εύκολο, ωστόσο δεν παύει να κρύβει σκοπέλους, τους οποίους οι Καλλονιάτες οφείλουν να ξεπεράσουν στη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο βόρειο όμιλο, που οδηγεί απ' ευθείας στη Β' Εθνική.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, η διοίκηση της ομάδας έχει φροντίσει ώστε η αποστολή να αποσυρθεί σε ξενοδοχείο, δείγμα του ότι για την ΑΕΛΚ το ματς με αντίπαλο το Μακεδονικό δε διαφέρει από κάποιο εκ των προηγούμενων ντέρμπι.

Η σύνθεση που θα παρατάξει πάντως το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, θα διαφέρει αρκετά σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛΚ. Δικαίωμα συμμετοχής, λόγω τιμωρίας, δε διαθέτουν οι Αποστολίδης και Χάλαρης που αποτέλεσαν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Πετρουζέλλης, αλλά και ο Γάλας. Παράλληλα, εκτός 18άδας μένουν και οι Χρόνης, Ντακούλας που είναι τραυματίες.

Υποψηφιότητα για την αποστολή έχει θέσει ο Χρήστος Μήτσης, που έπειτα από πολύ καιρό ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ όπως είχε αναφερθεί από την περασμένη εβδομάδα, και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα θα σφίξει τα δόντια και θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας.

Ο αγώνας του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" θα ξεκινήσει στις 16:00, με διαιτητή τον Τσαμούρη από το Σύνδεσμο Πειραιά και βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Χαλβατζάκο, του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey