Να εξαντλήσει τις πιθανότητες...

07/05/2011 - 11:01 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2011 - 14:19

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού βρίσκεται το τεχνικό δίδυμο της ΑΕΛΚ, για το αυριανό ματς κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα, κατά την προτελευταία αγωνιστική του βορείου ομίλου στη Football League 2.

Ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με αντίπαλο το Μακεδονικό και αναγκάστηκε να κάνει ράμματα στο βαθύ σκίσιμο που αποκόμισε σε μια σύγκρουσή του με αμυντικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και τέθηκε έτσι στη διάθεση της ομάδας.

Μοναδικοί απόντες θα είναι ο Νίκος Πετρουζέλλης, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει στο κυριακάτικο ματς την ποινή του και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που αποβλήθηκε στο ματς με το Μακεδονικό.

Η ομάδα της Καλλονής θα έχει αναμφίβολα στραμμένο το βλέμμα της στην Επανομή, όπου η τοπική Αναγέννηση θα υποδέχεται την ίδια ώρα την Αναγέννηση Γιαννιτσών, σε ένα ματς που εν πολλοίς ίσως κρίνει και την τελική έκβαση του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΑΕΛΚ χρειάζεται τη νίκη, αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάληψης της πρώτης θέσης που απ' ευθείας οδηγεί στην άνοδο.

Η Επανωμή διατηρεί το πλεονέκτημα του ενός βαθμού, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα των Γιαννιτσών που αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα θέλει το απόλυτο νικών στα δύο εναπομείναντα ματς, για να προσπεράσει το Φωκικό στη μάχη των μπαράζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χατζής από το Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια από το Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey