Για τη στέψη!

13/05/2011 - 23:11 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2011 - 23:27

Και φτάσαμε στην τελευταία και καθοριστική αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αγωνία της ΑΕΛΚ για να μάθει το αν θα είναι εκείνη που θα κατακτήσει τον τίτλο και θα βρεθεί απευθείας στη Football League φτάνει στα ύψη, αλλά πριν απ΄ όλα αυτά θα πρέπει αφενός να κερδίσει τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην Άρτα που καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να μείνει στην κατηγορία, αφετέρου να δει την Επανομή να σκοντάφτει κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Κοζάνη…

Όπως και να΄ χει πάντως, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, θα γνωρίζουμε το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του Βορείου ομίλου…

Ο Προκόπης Καρτάλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα ενόψει Φιλιππιάδας στα αγωνιστικά και μία σημαντική απουσία. Ο Τζίμης Βλαστέλλης δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και έχει τεθεί ουσιαστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι. Η απουσία τώρα ακούει στο όνομα Μιχάλης Κριπιντήρης ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ναύπακτο για να είναι στη διάθεση της ομάδας σε περίπτωση που η ΑΕΛΚ οδηγηθεί στα μπαράζ.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκος Πετρουζέλλης, για να πάρει ανάσες εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στα μπαράζ, που λογικά θα ακολουθήσουν.

«Σκεφτείτε το δικό μας ματς»
Ο Καρτάλης μιλώντας στους παίκτες πριν αναχωρήσουν για την Ήπειρο, προσπάθησε να τους αποφορτίσει, τονίζοντάς τους πως στόχος τους πρέπει να είναι κυρίως η νίκη. Εννοώντας πως δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση την ώρα του αγώνα να σκέφτονται τι θα γίνεται στο παιχνίδι της Επανομής.

Την ίδια ώρα η Επανομή θα επιχειρήσει αθόρυβα να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κοζάνη που δεν έχει ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Κοζάνη είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά οι Καλλονιάτες ελπίζουν στο… φιλότιμο των ανθρώπων της Κοζάνης και ελπίζουν να μη δουν φαινόμενα… Κρανούλας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Όλα αυτά όμως είναι για… κατανάλωση παραμονές του αγώνα και ότι είναι να γίνει θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με διαιτητή τον Παπαπέτρου και με βοηθούς τους Τσολάκη και Νακόπουλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey