Και τώρα play off!

16/05/2011 - 09:46 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2011 - 10:02

Η ΑΕΛΚ έχασε μοναδική ευκαιρία χθες το απόγευμα να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπόθεση-άνοδο στην παρθενική της συμμετοχή στη Football League 2 και πλέον, οφείλει πρωτίστως ψυχολογικά να μαζέψει τα κομμάτια της και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο μίνι πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί, ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση του νοτίου και του βορείου ομίλου.

Στόχος, το ένα και μοναδικό προνομιούχο εισιτήριο που οδηγεί στη Β' Εθνική. Αντίπαλοι, ο Βύζας Μεγάρων και ο Ηρακλής Ψαχνών από τον όμιλο του νότου και ο Φωκικός από τον όμιλο του βορρά. Οι τρεις τους, μαζί με την ΑΕΛΚ, θα αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα δύο γύρων, έξι αγωνιστικών δηλαδή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των ομίλων τους, ο Βύζας και η ΑΕΛΚ, έχουν βαθμολογικό προβάδισμα δύο βαθμών, έναντι του Ηρακλή Ψαχνών και του Φωκικού.

Η Ένωση Β'-Γ'- Εθνικής θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το αγωνιστικό πρόγραμμα καθώς και την κλήρωση των έξι αγωνιστικών. Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην προκήρυξη πρωταθλήματος, στα play off τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται ως "διπλά", εφόσον στην τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία, σε βαθμούς και γκολ, ενώ στην περίπτωση της απόλυτης ισοβαθμίας, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Βαθμολογία

Play Off Ανόδου B.
1. Βύζας Μεγάρων 2
2. ΑΕΛΚ 2
3. Ηρακλής Ψαχνών 0
4. Φωκικός 0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey