Βαρύ πρόστιμο 20.000€ από την Πειθαρχική!

19/05/2011 - 17:06

Άσχημα μαντάτα έφτασαν στην Καλλονή, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000€ για τη συμπεριφορά του Σταύρου Βαξεβάνη στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έληξε με 2-1 υπέρ της ΑΕΛΚ, τον περασμένο Μάρτιο (26/3).

Η χρηματική ποινή έχει δύο σκέλη και αφορά αφ' ενός την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, στην οποία επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 10.000€ για τη συμπεριφορά του δηλωμένου στο Φύλλο Αγώνα, ως προπονητή τερματοφυλάκων της και αφ' ετέρου στον ίδιο τον Σταύρο Βαξεβάνη, για τον οποίο η Πειθαρχική αποφάνθηκε επίσης χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000€ και ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής επιτροπής της Football League:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ τις πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για τη συμπεριφορά του Σ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ (προπονητής τερ/κων).

Επέβαλε στον Σ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ τις πειθαρχικές ποινές α. των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (αγώνας της 26-3-2011 με ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ).

Παράλληλα, όπως έγινε και επίσημα γνωστό, η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ εις βάρος του ΤΑΠ Εθνικού Φιλιππιάδας θα εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη 26/5 και ώα 10:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey