Επιστολή με... νόημα σε ΕΠΟ και ΕΠΑΕ

23/05/2011 - 21:56

Επιστολή προς τον Νομικό Σύμβουλο της ΕΠΟ κ. Θεόδωρο Κουρίδη, την οποία μάλιστα κοινοποίησε τόσο στον Πρόεδρο της ΕΠΟ όσο και στον Πρόεδρο της ΕΠΑΕ, απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Η διοίκηση των Καλλονιατών ζητά στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργούνται για την ύπαρξη φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και της γνησιότητας αυτών, των ΠΑΕ και ΤΑΠ του Βορείου Ομίλου της Football League 2, να της απαντήσουν εγγράφως εντός δύο εργάσιμων ημερών σε ότι αφορά: α) To εάν διαθέτουν κατ' αρχάς ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και β) το πόσους ποδοσφαιριστές έχει ασφαλίσει η κάθε ομάδα.

Στην επιστολή της ΑΕΛΚ αναφέρεται επίσης ότι "...επειδή, υπάρχουν πληροφορίες, ότι κάποιες ομάδες στον όμιλο μας, δεν έχουν ασφαλίσει όλους τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά μερικούς ή κανέναν από αυτούς, όμως έχουν προσκομίσει ασφαλιστική ενημερότητα, θέλουμε να μάθουμε, εάν έχει ελεγχθεί η περίπτωση αυτή, εάν υφίσταται όντως, εάν είναι νόμιμη ή όχι, τι επιπτώσεις έχει η ομάδα αυτή και τι πρόκειται να κάνετε στην περίπτωση αυτή.

Θεωρούμε, ότι είναι άδικο να νομιμοποιούνται ΠΑΕ ή ΤΑΠ, οι οποίες προσκομίζουν ασφαλιστική ενημερότητα, έχοντας ασφαλίσει τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές, η ακόμη να μην έχουν ασφαλίσει κανένα ποδοσφαιριστή και εμείς να έχουμε ασφαλίσει όλους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είμαστε σύννομοι, με μεγάλο φυσικά οικονομικό κόστος για την ομάδα μας, έχοντας την ίδια μεταχείριση με εκείνους που σκόπιμα και εν γνώσει τους παρανομούν”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey