Απορρίφθηκε η ένσταση!

26/05/2011 - 15:27 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2011 - 17:25

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2 συζήτησε το πρωί την ένσταση της Καλλονής, κατά του Εθνικού Φιλιππιάδας, σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά. Η Καλλονιάτικη ΠΑΕ ζητούσε την υπέρ της κατακύρωση του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, όπου είχε ηττηθεί με σκορ 1-0.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως αυτή την ώρα, κι ενώ ακόμα η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου δεν έχει αναρτήσει την επίσημη απόφαση της στην ιστοσελίδα της, η Πειθαρχική Επιτροπή απήλλαξε τον Εθνικό Φιλιππιάδας, απορρίπτοντας την ένσταση της ΑΕΛΚ.

Άξιο αναφοράς, είναι επίσης το γεγονός, πως βάσει των ίδιων πληροφοριών, όπως δημοσιεύει το golden3.gr, η πλευρά της ομάδας της Καλλονής δεν παρέστη στη διαδικασία για να υποστηρίξει την ένστασή της. Και αυτή η στάση των Καλλονιατών, αναμφίβολα, προκαλεί απορίες και ερωτηματικά, δεδομένου ότι από τη συγκεκριμένη ένσταση έγινε άνω-κάτω η υπόθεση του πρωταθλητή του βορείου ομίλου, με αποτέλεσμα να αναβληθεί μέχρι και ο προγραμματισμένος υπέρ-τελικός της Football League 2, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Επανομή, που θα διεξαχθεί εν τέλει το Σεπτέμβρη...

Σε ότι αφορά την έτερη ένσταση στο βόρειο όμιλο, αυτή του Εθνικού Φιλιππιάδας κατά της Ζακύνθου, δε συζητήθηκε στην Πειθαρχική, ενώ δεν παρέστη η πλευρά του νησιωτικού συλλόγου, η οποία πάντως έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Γι΄αυτή την απόφαση, αναμένεται πρώτα η ετυμηγορία της Επιτροπής Μετεγγραφών της ΕΠΟ και στη συνέχεια, αναμένεται η Πειθαρχική να απορρίψει και τυπικά την ένσταση του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση κρατήθηκε από τους δικαστές, μέχρι η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των ομάδων, που έχουν πραγματοποιήσει -ουσιαστικά παράνομες- μετεγγραφές, προσκομίζοντας πλαστά δικαιολογητικά από τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey