Ψάχνονται σε... δεύτερο βαθμό

28/05/2011 - 11:52 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2011 - 12:06

Στην Καλλονή, οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν την επίσημη ενημέρωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League 2, αναφορικά με την τύχη της ένστασης που είχαν προ ημερών καταθέσει εις βάρος του ΤΑΠ Εθνικού Φιλιππιάδας, κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα την τελευταία αγωνιστική, λόγω πλαστών πιστοποιητικών που φέρεται να κατέθεσε η αντίπαλη ομάδα πριν την πραγματοποίηση των μεταγραφών της τον Ιανουάριο.

Παρά το γεγονός, ότι στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης την περασμένη Πέμπτη, τα μέλη της Επιτροπής έκαναν γνωστό ότι απορρίπτεται η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, οι άνθρωποι του συλλόγου αναμένουν το φαξ, που θα επικυρώσει την είδηση.

Παράλληλα, δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με το νομικό τους εκπρόσωπο σε θέματα ΕΠΟ και ΕΠΑΕ, ώστε να ξεκινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία, εντός 48 ωρών από την ημέρα γνωστοποίησης της απόφασης, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσουν στα χαρτιά τη νίκη και συνάμα το πρωτάθλημα στο βόρειο όμιλο της Football League 2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Προκόπης Καρτάλης και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ολοκλήρωσαν χθες τις προπονήσεις της εβδομάδας, δίνοντας διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους. Είναι γεγονός πάντως, ότι η καθυστέρηση στην έναρξη των play off τους δημιουργεί μια δυσφορία, αφού ενδεχομένως θα πρέπει να αναζητήσουν ακόμα ένα φιλικό τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey