Τι τρέχει με Πετρουζέλλη;

31/05/2011 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2011 - 12:44

Μπορεί η καθυστέρηση στην έναρξη των play off στη Football League 2 να έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, όμως στην Καλλονή φαίνεται ότι πήγαν... ένα βήμα παραπέρα, αφού εσχάτως δημιουργήθηκε θέμα με τον Νίκο Πετρουζέλλη.

Αν και οι πληροφορίες από το Λεκανοπέδιο είναι αντιφατικές, δεδομένου ότι άλλες κάνουν λόγο για προγραμματισμένη άδεια από τη διοίκηση κι άλλες για πειθαρχικό παράπτωμα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πετρουζέλλης δεν προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε απουσιάσει και από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, στη Φιλιππιάδα, με επίσημη αιτιολογία τότε, το γεγονός ότι έδινε εξετάσεις στα Σώματα Ασφαλείας.

Από την Παρασκευή ωστόσο, έχει προκύψει νέο θέμα, ανάμεσα στον ταλαντούχο μέσο και το τεχνικό δίδυμο της ΑΕΛΚ. Ο Πετρουζέλλης εξακολουθεί να απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας, με κάποιες πληροφορίες να επαναφέρουν την αιτιολογία των εξετάσεων, στα αγωνίσματα αυτή τη φορά, άλλα και κάποιες άλλες να κάνουν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα και σε μια χρονική στιγμή που η αγωνιστική περίοδος όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ακολουθεί και μια κρίσιμη διαδικασία στα μπαράζ ανόδου, τόσο ο Προκόπης Καρτάλης όσο και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, αφού θα στερηθούν των υπηρεσιών ενός βασικού και αναντικατάστατου, μέχρι πρότινος, ποδοσφαιριστή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey