Φιλικό με επίλεκτη ομάδα του νησιού!

02/06/2011 - 12:27 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2011 - 16:56

Σε αγωνιστικό ρυθμό επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛΚ, αφού θα δώσουν μια φιλική αναμέτρηση με επίλεκτη ομάδα της Λέσβου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, με ώρα έναρξης τις 19:00.

Προκόπης Καρτάλης και Λουτσιάνιο Ντε Σόουζα θα σπάσουν μετά από καιρό τη μονοτονία των προπονήσεων με έναν αγώνα, που θα λειτουργήσει ως ξεμούδιασμα και πρόβα τζενεράλε πριν το δυνατό φιλικό του Σαββάτου, κόντρα στην Ηλιούπολη (18:00), ξανά στο "Κώστας Κεντέρης".

Την επίλεκτη ομάδα της Λέσβου θα κοουτσάρει ο Δημήτρης Γαβαλάς, που έχει επιλέξει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του νησιού, τόσο στο Περιφερειακό όσο και σε Α' - Β' τοπική Κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Γαβαλάς επέλεξε για το φιλικό με την ΑΕΛΚ τους: Στρ. Χατζηκλειδαρά, Βασίλογλου, Φωκιανό, Τάκα, Π. Χατζηκλειδαρά (Αναγέννηση Γέρας), Καπταγιάννη, Τσιταντίνο, Π. Βουργουτζή, Γ. Βουργουτζή (Αιολικό), Λαλά, Τσαμπλάκο, Ψαρρό (Όλυμπο Αγιάσου), Καλλιματζέρο (Θύελλα), Χατζέλλη (Αστέρα Νίκης), Κίστα (Λιονταράκια), Λούπο, Μιχαλακέλλη (Ποσειδώνα Περάματος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey