Η... Ηλιούπολη δείχνει το δρόμο!

09/06/2011 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 09/06/2011 - 11:58

Σκέψεις να σταματήσουν τις προπονήσεις κάνουν πλέον στην Καλλονή, όμως ακόμα δεν το αποφασίζουν, αν πρώτα δεν πάρουν ανάλογα μηνύματα κι από τις υπόλοιπες ομάδες και δη την Ηλιούπολη, που δείχνει να έχει... πρόσβαση στα όσα συζητιούνται εντός και εκτός γραφείων της διοργανώτριας αρχής.

Η καθυστέρηση στην έναρξη των play out της Football League και των play off στη Football League 2, καθώς επίσης και το λουκέτο των δύο εβδομάδων στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ήταν άλλωστε τα σημαντικά θέματα συζήτησης μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων και στη διάρκεια της παραμονής του αθηναϊκού σωματείου στο Λεκανοπέδιο για το φιλικό του περασμένου Σαββάτου.

Καρτάλης και Λουτσιάνο κάνουν υπομονή και προσπαθούν να κρατούν "ζεστούς" και τους παίκτες τους, ωστόσο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όλα θα κριθούν στα χαρτιά, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο έως απίθανο να διαξεχθούν οι αγώνες κατάταξης.

Στην Καλλονή ποντάρουν στην καλή διάθεση που έχει δείξει ο Πιλάβιος στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως κανείς δε γνωρίζει πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Εκτός πάντως από τα προβλήματα των ομάδων της Β' Εθνικής με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε υποβιβασμό περισσοτέρων ομάδων και αντίστοιχο προβιβασμό από τη Γ' Εθνική, στην Καλλονή αναμένουν να δουν αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με πλαστά έγγραφα και η Αναγέννηση Επανομής, που κατέκτησε τον τίτλο στο βόρειο όμιλο της Football League 2.

Στιγμές αγωνίας για Λουτσιάνο

Στο μεταξύ, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα περνά από χθες στιγμές αγωνίας, αφού ο γιος του Λούκας είχε τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Καλλονής-Δαφίων και νοσηλεύεται στο Βοστάνειο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Ο Λούκας έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο και από την πτώση, έσπασε την κλείδα του, παθαίνοντας παράλληλα και εξάρθρωση ώμου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής, με εκδορές και στο κεφάλι και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομηδή του στο Βοστάνειο, ώστε να βγάλει αξονική τομογραφία.

Στο πλευρό των Λουτσιάνο και Λούκας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι της ΑΕΛΚ, καθώς επίσης συμπαίκτες και φίλοι του Βραζιλιάνου. Το sportlesvos.gr εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Λούκας και να βγει "σιδερένιος" από αυτή τη δοκιμασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey