Σε "αναμμένα κάρβουνα" για τις ενημερότητες

16/06/2011 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2011 - 12:07

Στην Καλλονή παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, πως από το θέμα με τις πλαστές ενημερότητες θα προκύψει κάτι θετικό για την ΑΕΛΚ, σενάρια ωστόσο της χθεσινής ημέρας εμπλέκουν και την ομάδα του Λεκανοπεδίου στο... σωρό όσων φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα πιστοποιητικά που κατέθεσαν στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", τονίζεται πως υπάρχει θέμα τόσο με την Αναγέννηση Επανομής όσο και με την ΑΕΛΚ, επιβεβαιώνοντας έτσι μια πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες πριν λίγες ημέρες και πήγαζε από το περιβάλλον του Απόλλων Σμύρνης, οι άνθρωποι του οποίου προχωρούσαν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Φωκικός, εκφράζοντας έτσι την πεποίθηση ότι ίσως ανέβουν στη Β' Εθνική περισσότερες ομάδες από το νότιο όμιλο της Football League 2, σε σχέση με το βορρά.

Φυσικά, η ΕΠΟ παρά τα αλλεπάλληλα άτυπα διοικητικά συμβούλια δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ετυμηγορία της, όμως είναι οφθαλμοφανές πλέον, πως στους κόλπους της Ομοσπονδίας αναζητείται η πιο αναίμακτη λύση, με τους μικρότερους κλυδωνισμούς. 

Στην ΕΠΟ, αρχικά έκαναν τη σκέψη για απ' ευθείας υποβιβασμό των ομάδων που έχουν παρανομήσει, βάσει του άρθρου περί δυσφύμησης του αθλήματος. Τις τελευταίες ώρες όμως έχουν αρχίσει να γίνονται περισσότερο διαλλακτικοί, έπειτα κι από συνεχείς πιέσεις, συζητώντας ακόμα και για ποινές που δε θα ξεπερνούν το χρηματικό πρόστιμο.

Από την Ομοσπονδία εξάλλου, διέρρεε η πληροφορία χθες ότι ο ΟΦΗ (για τον οποίον καθυστερούν οι αποφάσεις λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια) θα πάρει κανονικά µέρος στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής, τα οποία εκτός σοβαρού απροόπτου θα αρχίσουν την προσεχή Τετάρτη (22/6), δίνοντας μια μικρή παράταση στην αγωνιστική περίοδο μέσα στον Ιούλιο. Κι όλα αυτά, τη στιγµή που η ΠΑΕ Ηρακλής πραγµατοποίησε την απειλή της και προχώρησε σε επίσηµη καταγγελία στην UEFA κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ για κατάχρηση εξουσίας, παραβίαση κανόνων δικαίου της UEFA και δυσφήµησης της Ευρωπαϊκής Οµοσπονδίας και του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι χθεσινές πολιτικές εξελίξεις φρέναραν σε µεγάλο βαθµό τις αποφάσεις γύρω από το θέµα των αδειοδοτήσεων, την ώρα που ο εκπρόσωπος της UEFA στην Ελλάδα συνεχίζει την έρευνα των φακέλων που έχουν καταθέσει οι ΠΑΕ Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής, χωρίς όμως να μπορεί με σιγουριά κανείς να πει ότι θα την έχει ολοκληρώσει μέχρι το Σάββατο.

Πηγή: tanea.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey