Ξεκινούν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ!

19/06/2011 - 09:23 Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2011 - 12:05

Στην Καλλονή περιμένουν, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες που εμπλέκονται στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ, τις όποιες εξελίξεις στο θέμα των πλαστών ενημεροτήτων και τις ενδεχόμενες ποινές που θα επιβάλλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ωστόσο έχουν στο μυαλό τους και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από το τεχνικό επιτελείο για τους ποδοσφαιριστές που δε θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας, ωστόσο η διοίκηση περιμένει την άφιξη στο νησί του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, πιθανότατα τη Δευτέρα, ο οποίος θα αναλάβει το έργο της ενημέρωσης των υπό αποδέσμευση παικτών.

Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ επικρατεί αγωνία, σε ότι αφορά τα play off ανόδου, αφού ακόμη κι εκείνοι που κατά βάθος γνωρίζουν ότι δε θα συνεχίσουν στην Καλλονή, θα ήθελαν να αποχωρήσουν από την ομάδα έχοντας κατακτήσει την άνοδο στη Β' Εθνική ή ακόμα και ως πρωταθλητές.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στη... Μυτιλήνη με έδρα τον "Ταρλά", γεγονός φυσικά που συζητιέται εδώ και καιρό, με τους φιλάθλους του Λεκανοπεδίου να έχουν θορυβηθεί, χωρίς όμως αυτό να δείχνει πως επηρεάζει τη διοίκηση ως προς τις -ειλημμένες- αποφάσεις της.

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια, αφορά τον τρόπο συνεργασίας και συνεννόησης ανάμεσα στην ΑΕΛΚ και τον Αιολικό, αφού οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης της Μυτιλήνης δεν επαρκούν για δύο ομάδες που παίρνουν μέρος σε εθνικές κατηγορίες και δικαιολογημένα θεωρείται προβληματική η χρησιμοποίηση μιας κοινής έδρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey