Κι εκείνη μέσα στις 21 ομάδες!

21/06/2011 - 08:50 Τελευταία τροποποίηση στις 21/06/2011 - 11:08

Η Τετάρτη θα είναι όπως όλα δείχνουν η ημερομηνία, που θα αλλάξει το ρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού η ΕΠΟ προτίθεται να επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις σε όσες ομάδες παρανόμησαν.

Ο έλεγχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέδειξε πως συνολικά 21 ομάδες της Β' και της Γ' Εθνικής, είτε πλαστογάφησαν ενημερότητες, είτε δεν κατέθεσαν καθόλου, είτε πραγματοποίησαν μεταγραφές πριν από την έναρξη ή μετά τη λήξη της ασφαλιστικής ή φορολογικής τους ενημερότητας.

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport-fm.gr, συμπεριλαμβάνεται και η ΑΕΛΚ, για την οποία οι πληροφορίες του sportlesvos.gr αναφέρουν πως συγκαταλέγεται στις ομάδες που πραγματοποίησαν μεταγραφές μετά τη λήξη της φορλογικής ενημερότητας που είχε καταθέσει στην ΕΠΟ. Βάσει του ρεπορτάζ, οι ομάδες που δεν κατηγορούνται για πλαστά έγγραφα κινδυνεύουν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι: Εθνικός Φιλιππιάδας, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη, Πιερικός, Δόξα Δράμας, Φωκικός, Πόντιοι Κατερίνης, Αναγέννηση Επανωμής, Βέροια, Παναχαϊκή, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίαντα Σαλαμίνας, Πανηλειακό, Ασπρόπυργο και Παναιγιάλειο. Οι παραπάνω έρχονται να προστεθούν στους Ιωνικό, Εθνικό, Χερσόνησο, Κόρινθο και Ηρακλή, για τους οποίους έχουν ήδη ανακληθεί τα δελτία.

Την προσεχή Τετάρτη, η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών θα ανακαλέσει –πιθανότατα- τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τις παραπάνω ομάδες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια θα παραπεμφθούν όλες στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής. Τουλάχιστον οι ομάδες που εμπλέκονται σε πλαστογραφία, αντιμετωπίζουν ποινή υποβιβασμού, λόγω του δεδικασμένου που υπάρχει με τον Ηρακλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey