Λήγουν 21 συμβόλαια!

24/06/2011 - 19:56

Η 30η Ιουνίου πλησιάζει, οπότε και επίσημα θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος που βρήκε την ΑΕΛΚ στη 2η θέση του βορείου ομίλου, μια ανάσα από την άνοδό της στη Β' Εθνική.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα συμβόλαια της ομάδας ήταν μονοετή, συνολικά 21 ποδοσφαιριστές μένουν σε λίγες ημέρες ελεύθεροι και θα εξαρτηθεί από πολλούς λόγους η αποχώρησή τους από το Λεκανοπέδιο ή η ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα.

Στην ΑΕΛΚ δε γνωρίζουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά, ωστόσο φαίνεται πως οι Καρτάλης και Λουτσιάνο, σε συνεργασία με τους διοικούντες, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του OnSports πάντως, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έτσι κι αλλιώς δε βρίσκονταν στα πλάνα της ομάδας. Γιώργος Αγιακάτσικας, Χάρης Γκόντζος, Βασίλης Ντακούλας, Πάρις Μπακάλης, Γιώργος Κοσμίδης, Χρήστος Μήτσης, Γιάννης Καλογερόπουλος και Λευτέρης Μάππας πιθανολογείται ότι είναι ανάμεσα σε εκείνους.

Στη λίστα βρίσκεται τυπικά και ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την ΑΕΛΚ και γενικώς από το νησί, ενώ ελεύθερος έμεινε από προχθές κι ο Παναγιώτης Χρόνης, αφού η ΕΠΟ ακύρωσε τη μεταγραφή του και προχώρησε σε ανάκληση του δελτίου του. Στους "υπό αποδέσμευση" συγκαταλέγονται επίσης οι Προκόπης Καρτάλης και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, για τους οποίους είναι πλέον κοινό μυστικό ότι θα κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και θα συνεχίσουν από άλλο ποστό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Αναλυτικά, τα υπόλοιπα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου: Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Χατζηκυριάκος, Τζίμης Βλαστέλλης, Νίκος Πετρουζέλλης, Στρατής Βαλιός, Νίκος Μακρίδης, Νίκος Γάλας, Άρης Λώττας, Αλέξης Καλαϊτζίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey