Μιχαλάκης: "Είμαστε υγιές σωματείο"

26/06/2011 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 28/06/2011 - 11:16

Συνέντευξη στο OnSports παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, στην οποία μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι τη νέα χρονιά η ομάδα του θα αγωνίζεται στον "Ταρλά", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και στον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας πως η ομάδα της Καλλονής αποτελεί ένα από τα λίγα υγιή σωματεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φυσικά, από μια ακόμα δημόσια εμφάνισή του δε θα μπορούσε να λείψει και ένα από τα γνωστά πλέον... παραληρήματα λόγου του, αφού απαντώτας σε μια ερώτηση αναφορικά με τη μετακόμιση της ΑΕΛΚ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, κατάφερε να... γυρίσει την κουβέντα σε μερίδα δημοσιογράφων της Λέσβου, που τολμά να του... αντιστέκεται!

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο OnSports:

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις τελευταίες μέρες, διαδραματίζονται πολλά άσχημα πράγματα, σχετικά με το θέμα των στημένων παιχνιδιών…

«Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο, πρέπει επιτέλους το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο και να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο επιτέλους από τη βρωμιά. Να αποτελείται το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο από υγιείς συλλόγους. Όλη αυτή η κατάσταση που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες έχει φέρει στο περιθώριο ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα, που πλήττει όλη τη χώρα, την οικονομική κρίση! Όπως είναι τώρα το πρωτάθλημα, εμάς μας αδικεί. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που πληρώνουμε εφορία και ΙΚΑ στο έπαρκο. Άπαντες είναι εξοφλημένοι. Όλα τα μέλη της ΠΑΕ, έχουν ΙΚΑ. Ας μας πούνε πόσες ομάδες της κατηγορίας ασφαλίζουν».

Πολλά συμβόλαια παικτών της ΑΕΛΚ σε λίγες μέρες λήγουν. Έχετε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά;

«Είναι όλα στάσιμα, δεν έχουμε αγγίξει τίποτα. Θέλουμε να δούμε πρώτα τι θα γίνει σχετικά με την διεξαγωγή ή μη των Play off και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό. Δε θέλουμε να επηρεάζεται το μυαλό των παικτών».

Πλέον το ενδεχόμενο η ΑΕΛΚ να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης είναι πιο ορατό…

«Είναι η μοναδική λύση. Το γήπεδο το δικό μας έχει χωρητικότητα 720 ατόμων και η μόνη λύση είναι να μετακομίσουμε στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, προκείμενου να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, αλλιώς δεν θα μπορούμε να βγούμε οικονομικά. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και συνάμα επιτυχία. που κάναμε φέτος, παλεύοντας μάλιστα και μέχρι το τελευταίο ματς να πάρουμε και το πρωτάθλημα, το οποίο χάθηκε στην Φιλιππιάδα, γιατί δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο και πάλι, αυτό δε σημαίνει πως δε θεωρείται μεγάλη επιτυχία, με τη Β’ εθνική να είναι μπροστά μας, περιμένοντας παράλληλα τις αποφάσεις από την αρμόδια επιτροπή σχετικά με τι θα γίνει με τα μπαράζ ανόδου.

Η ΑΕΛΚ θέλει δίπλα της μόνο υγιείς φιλάθλους, οι οποίοι θα στηρίξουν τον αγώνα που δίνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε βρίσκονται του χρόνου Γ’, είτε Β’ Εθνική. Χρειαζόμαστε τη στήριξη τους, ώστε να μην έχουμε και την ανάγκη του κάθε Μιχάλακη, ώστε να έχει έσοδα η ομάδα για να μπορεί να στηριχτεί, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Η μοναδική ομάδα που κάναμε οχτώ μεταγραφές και πέτυχαν όλες. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια, η οποία πέτυχε και πρέπει να αποτελεί μεγάλη τιμή για όλο τον λεσβιακό λαό.

Βέβαια, από όλον αυτό τον αγώνα, που δώσαμε με την ψυχή μας, κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αναφέρομαι σε ένα μέρος δημοσιογράφων της Λέσβου, οι οποίοι πρέπει να κάνουν επιτέλους πράξη, αυτό που είχαν υποσχεθεί. Να αφήσουν ήσυχη την ΑΕΛΚ και να ασχολούνται με τα συμπαθέστατα κατά τ’ άλλα τριφυλλάκια και λιονταράκια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey