Κλείνει Σουλογάνη, περιμένει τη Β΄Εθνική

11/07/2011 - 15:11

Έντονη είναι τελευταία η φημολογία στον αθηναϊκό τύπο, που θέλει την ΑΕΛΚ να φλερτάρει με τον έμπειρο πορτιέρο, με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες της χώρας Γιώργο Σουλογάνη.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μυτιλήνη και ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ, συμφωνώντας να αγωνιστεί στη Λέσβο, αν και εφόσον φυσικά η ΑΕΛΚ εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Β΄ Εθνική.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Δράμας και κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου, βρίσκεται για διακοπές στο νησί και δεν θα μπορούσε να μην βολιδοσκοπηθεί από τη φιλόδοξη ΑΕΛΚ.

Χωρίς να έχει διαρρεύσει πάντως τίποτα το επίσημο, οι δύο πλευρές φέρονται να ήρθαν σε επαφή και να συμφώνησαν μάλιστα για τη συνεργασία τους για έναν χρόνο. Όμως όπως γίνεται αντιληπτό, η αβεβαιότητα που επικρατεί αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, δεν επιτρέπει αυτή τη στιγμή επίσημες ανακοινώσεις.

Βέβαια αυτό που καίει τον Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μιχαλάκη, δεν είναι το πως θα στελεχώσει το νέο ρόστερ της ομάδας του, αφού έχει έρθει ήδη σε επαφή με πολλούς μάνατζερ συζητώντας για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά το τι θα γίνει αναφορικά με την άνοδο της Καλλονής. Και κατά πολλούς η απόφαση του δικαστηρίου για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα σημάνει καθοριστικές εξελίξεις και για το μέλλον της ΑΕΛΚ.

«Θα παίζουμε Β΄ Εθνική»
Τόσο το περιβάλλον του Προέδρου όσο και εκείνο του Αντιπροέδρου Κώστα Παπαδόπουλου, δεν κρύβει την αισιοδοξία του πως η ΑΕΛΚ θα αγωνίζεται κανονικά στη Β΄ Εθνική, αναμένοντας από μέρα σε μέρα την επίσημη ανακοίνωση. Παρά το ότι γενικά επικρατεί έντονος προβληματισμός για το πως θα διαμορφωθούν οι κατηγορίες μετά το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, στην ΑΕΛΚ εκφράζουν με κάθε τρόπο τη σιγουριά τους πως η ομάδα θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Άλλωστε και οι μέχρι τώρα κινήσεις τους, με την αναζήτηση προπονητικού κέντρου στο εξωτερικό αλλά και επαφές με ποδοσφαιριστές επιπέδου Μπακαγιόκο και Σουλογάνη δείχνουν πως στην ΑΕΛΚ κοιτάζουν ψηλά. Οι εκτιμήσεις τώρα των ανθρώπων της ΠΑΕ για το πότε θα γνωρίζουν επίσημα το ότι η ομάδα θα παίζει στη Β΄ Εθνική, κάνουν λόγο για μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου για το μέλλον της Παναχαϊκής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey