Έντονη φημολογία για διαζύγιο με Αμπατζίδη!

16/07/2011 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2011 - 13:47

Στην Καλλονή αναμένουν την επικύρωση των βαθμολογιών, που έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη στη συνεδρίαση της Football League, ωστόσο συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ως προς την προσέγγιση ποδοσφαιριστών, που ενδέχεται να αποκτηθούν, αλλά και ως προς τις αποδεσμεύσεις.

Τις τελευταίες ώρες έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στο Λεκανοπέδιο, πως παρελθόν αποτελεί από το σύλλογο της Καλλονής ο γυμναστής Ηλίας Αμπατζίδης, που είχε ενταχθεί στο τεχνικό τιμ τον Ιανουάριο, μετά την αποχώρηση του Νίκου Ματζουράνη.

Πληροφορίες από την Καλλονή αναφέρουν πως ο πρώην γυμναστής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως φαίνεται να είχε εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση, δε θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη Λέσβο, έπειτα από απόφαση του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για τις ακριβείς αιτίες του "διαζυγίου". Το γεγονός αυτό πάντως προκάλεσε μεγάλες απορίες, γιατί ήταν ευρέως γνωστό πως ο Αμπατζίδης είχε συμφωνήσει προ ημερών με την ΑΕΛΚ, ενώ ταξίδεψε και στη Βουλγαρία, έχοντας ήδη προετοιμάσει και το πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας.

Σε ότι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, ρεπορτάζ των αθηναϊκών εφημερίδων φέρνουν την ΑΕΛΚ να έχει κάνει διερευνητική κρούση προς τον 29χρονο αμυντικό Στάθη Προβατίδη, που έχει θητεύσει σε Διαγόρα, Εθνικό Αστέρα και Προοδευτική. Παράλληλα, παραμένει "ζεστό" το ενδιαφέρον για τον 36χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Σουλογάνη, που ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Δόξα Δράμας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey