"Βλέπει" Χατζόπουλο

17/07/2011 - 11:09 Τελευταία τροποποίηση στις 18/07/2011 - 09:27

Στην ΑΕΛΚ προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ του έμψυχου δυναμικού, ωστόσο στην παρούσα φάση περισσότερο βολιδοσκοπούν τις προθέσεις υπoψήφιων μεταγραφικών στόχων, έως ότου ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι λοιπόν, μετά τις διερευνητικές επαφές με τους Σουλογάνη και Προβατίδη, ήρθε στο προσκήνιο ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας golden3.gr. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι 26 ετών και στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Αστέρα Τρίπολης και του Πιερικού.

Σε ότι αφορά το Ηλία Αμπατζίδη είναι οριστικό το διαζύγιο με την ΑΕΛΚ, η οποία βρίσκεται έτσι σε αναζήτηση νέου γυμναστή για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Η απόφαση της διοίκησης για τον τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ο Αμπατζίδης είχε μέχρι προχθές θαυμαστές εντός της ομάδας, είχε καταρτίσει ήδη το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ ταξίδεψε και στη Βουλγαρία ώστε να επιλεγεί το προπονητικό κέντρο, όπου θα "χτιστεί" η νέα ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey