Η ΓΣ του Ερασιτέχνη φέρνει... αγωγές!

19/07/2011 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2011 - 12:13

Η νέα Γενική Συνέλευση στην ερασιτεχνική ΑΕΛΚ πραγματοποιήθηκε παρουσία περίπου 30 ατόμων, ανάμεσά τους πρώην και νυν παράγοντες του συλλόγου, αλλά και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και κατά τη διάρκεια του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, δεν έλειψαν οι αντιδικίες μεταξύ των παρευρισκομένων, ενώ σημειώθηκε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους κ.κ. Μαραγκό και Μιχαλάκη, το οποίο έληξε πάντως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Από τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να υπάρξει μια διάδοχη κατάσταση στο διοικητικό σχήμα και γι' αυτό το λόγο εξελέγη μια τριμελής επιτροπή, η οποία ανέλαβε να προετοιμάσει τις διαδικασίες και να μαζέψει υποψηφιότητες για τις εκλογές της προσεχούς Τετάρτης.

Εκείνο πάντως, που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως στους κόλπους της ερασιτεχνικής ΑΕΛΚ (αλλά και της ΠΑΕ) επικρατεί τεράστιος προβληματισμός από την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε, πως πρωήν παράγοντες του Ερασιτέχνη σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγές εις βάρος τόσο του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη, αναφορικά με τη μετακόμιση της ομάδας την Καλλονή, όσο και κατά οποιουδήποτε αναλάβει καθήκοντα Προέδρου στην ερασιτεχνική, συναινώντας στην εγκαθίδρυση του συλλόγου στη Μυτιλήνη.

Οι αγωγές αυτές θα έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος, με τους πρώην παράγοντες να διεκδικούν τα χρήματα που έβαλαν στα ταμεία της ομάδας για τη διευκόλυνση της ΑΕΛΚ, τα δύο χρόνια παρουσίας της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται ξεκάθαρο πως το μπλογκ των "παλιών" κάνει την ύστατη προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην Καλλονή, θέλοντας έτσι -ασχέτως αν δε βρίσκονται πια στα κοινά του συλλόγου- να παραμείνει η Καλλονή στο ποδοσφαιρικό επίκεντρο του νησιού, λόγος εξάλλου για τον οποίον ασχολήθηκαν με την ΑΕΛΚ τα προηγούμενα χρόνια.

Σε μια τέτοια περίπτωση, τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛΚ όσο και η οποιαδήποτε νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη που θα συναινούσε στη μετακόμιση προς τη Μυτιλήνη, θα βρισκόταν αντιμέτωπη με ένα μπαράζ αγωγών και την πιθανότητα να πρέπει να καταβάλει -σε περίπτωση δικαίωσης των παλιών παραγόντων- ένα ποσό που ενδεχομένως να αγγίζει και το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, το ενδιαφέρον για τις επερχόμενες εκλογές στον Ερασιτέχνη παραμένει χλιαρό, αφού όλοι όσοι πιθανόν να έχουν προσεγγισθεί, φοβούνται (και με το δίκιο τους) να ανακατευτούν σε μια τόσο περίπλοκη κατάσταση.

Πλέον, μένει να διαφανεί αν οι προθέσεις των παλιών παραγόντων θα πάρουν "σάρκα και όστα" και φυσικά, ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ και ειδικότερα του Προέδρου της Νίκου Μιχαλάκη στις επερχόμενες αγωγές...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey