Φλερτ με Παπαλάμπρου!

20/07/2011 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2011 - 11:58

Στην Καλλονή φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαλάμπρου για τον αντικαταστάτη του Ηλία Αμπατζίδη, που θα καλύψει το πόστο του γυμναστή σε ένα φλερτ, που όπως αποδεικνύεται κρατά εδώ και καιρό.

Ο πρώην γυμναστής του Εθνικού Αστέρα αποτέλεσε στόχο των Καλλονιατών και τον Ιανουάριο, όταν αποχώρησε ο Νίκος Ματζουράνης και η ομάδα έμεινε προσωρινά με γυμναστή τον Ξενοφώντα Χαραλαμπή.

Οι άνθρωποι του συλλόγου του Λεκανοπεδίου είχαν προσεγγίσει και τότε τον Παπαλάμπρου, ο οποίος όμως δεν μπορούσε για προσωπικούς λόγους να έρθει στη μέση της χρονιάς στο νησί της Λέσβου.

Πλέον, τα δεδομένα δείχνουν να έχουν αλλάξει και έτσι ο Γιώργος Παπαλάμπρου φαντάζει ως ο Νο1 στόχος για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Σε ότι αφορά τη μη επικύρωση της βαθμολογίας στη Football League 2, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους διοικούντες, που βλέπουν το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν να καθυστερεί επικίνδυνα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ομάδα να μη μεταβεί τελικά στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, από τη στιγμή που απομένουν σημαντικές εκκρεμότητες στο έμψυχο δυναμικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey